«Αν είσαι άντρας βγες έξω ρε»: Άγριος καυγάς Νικολάκου με δημοσιογράφο

Σκηνές απείρου κάλλους σημειώθηκαν ανάμεσα στην αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου και τον διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού Best TV, Νίκου Μπελογιάννη.

 

Ο καυγάς άνευ προηγουμένου σημειώθηκε πριν τη συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ο οποίος έχασε την περιφέρεια από τον Παναγιώτη Νίκα.

 

Όπως θα δείτε και στο video που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η κυρία Νικολάκου γνωστοποίησε πριν την έναρξη της συνέντευξης, ότι ο Πέτρος Τατούλης επιθυμεί η τηλεόραση του Best να μείνει εκτός, τονίζοντας ωστόσο ότι αν παρ΄όλ΄αυτά ήθελε να παραμείνει, μπορούσε να το κάνει.

 

Παράλληλα τον ενημέρωσε πως ο συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος» έχει θέσει εμπάργκο στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, και ρώτησε τον Νίκο Μπελλογιάνη που ήταν τόσο καιρό.

 

Ο ίδιος της απάντησε πως η Περιφέρεια είναι θεσμικός τόπος και τα γραφεία δημόσιος θεσμικός χώρος και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ΜΜΕ.

 

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα «άναψαν» και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, με την αντιπεριφερειάρχη να λέει μεταξύ άλλων: «Θα σε δείρω γιατί δεν μπορώ; Γυναικούλα είσαι δεν μπορώ να σε δείρω; Αν είσαι άντρας βγες έξω ρε!» «Λυπάμαι για τη συμπεριφορά σας», απάντησε ο κ. Μπελογιάννης.