Εκλογές 2019: Ανοιχτά το Σαββατοκύριακο τα γραφεία ταυτοτήτων

Aνοιχτά θα είναι και το Σαββατοκύριακο των εκλογών τα γραφεία ταυτοτήτων και διαβατηρίων σε ολόκληρη τη χώρα για να διευκολυνθούν οι πολίτες ενόψει των περιφερειακών, δημοτικών εκλογών και ευρωεκλογών. 

 

 

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, το ωράριο λειτουργίας για το Σάββατο και την Κυριακή διαμορφώνεται ως εξής:

 

 

Γραφεία Ταυτοτήτων

 

Σάββατο, 25 Μαΐου και 01 Ιουνίου, κατά τις ώρες 08.00 έως 18.00

Κυριακή, 26 Μαΐου και 02 Ιουνίου, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00

 

 

Γραφεία Διαβατηρίων

 

(Για την παράδοση διαβατηρίων που δεν έχουν παραληφθεί από τους δικαιούχους)Εκλογές 2019: Ανοιχτά τα γραφεία ταυτοτήτων το Σαββατοκύριακο

Σάββατο, 25 Μαΐου και 01 Ιουνίου, κατά τις ώρες 07.30 έως 18.00

Κυριακή, 26 Μαΐου και 02 Ιουνίου, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00

 

Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις αρχικής έκδοσης - αντικατάστασης Δελτίων Ταυτότητας, αυτό θα εκδίδεται άμεσα, ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας, εφόσον προσκομισθούν αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

 

 

Σε περιπτώσεις αρχικής έκδοσης - αντικατάστασης δελτίων ταυτότητας, αυτό θα εκδίδεται άμεσα, ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας, εφόσον προσκομιστούν αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, τονίζει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και παραπέμπει στην ιστοσελίδα της αστυνομίας σχετικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν για την έκδοση ταυτότητας.

 

 

Στην ίδια ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας των κατά τόπους γραφείων ταυτοτήτων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

ethnos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ