Εκλογές 2019: Δείτε τα "ηχηρά" ονόματα που μένουν εκτός Βουλής

Πολλά είναι τα στελέχη πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας που μένουν εκτός της επόμενης Βουλής. Από τον ΣΥΡΙΖΑ μένουν εκτός οι πρώην υπουργοί Γιώργος Σταθάκης, Σταύρος Κοντονής, Νίκος Τόσκας, Κατερίνα Παπακώστα και Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του Παναγιώτη Κουρουμπλή. Από τη ΝΔ μένουν εκτός οι Θεόδωρος Φορτσάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός.

 

Με ηχηρές απουσίες στελεχών πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας θα σχηματιστεί η επόμενη Βουλή.

 

Από τον ΣΥΡΙΖΑ μένουν εκτός οι πρώην υπουργοί Γιώργος Σταθάκης, Σταύρος Κοντονής, Νίκος Τόσκας, Κατερίνα Παπακώστα και Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ο επίσης πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, δίνει «μάχη» μέχρι την τελευταία στιγμή στην Β2 Περιφέρεια του Δυτικού Τομέα Αθηνών, με τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλο.

 

Εκτός των πρώην υπουργών μένουν εκτός και οι Σπύρος Δανέλλης, Ελένη Αυλωνίτου, Αννέτα Καββαδία, Τέρενς Κουίκ, Ράνια Σβίγκου, Παναγιώτης Ρήγας, Νίκος Ξυδάκης και Γιώργος Κυρίτσης.  Ηχηρές απουσίες υπάρχουν και από την πλευρά της ΝΔ, καθώς έμειναν εκτός οι Θεόδωρος Φορτσάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γρηγόρης Ψαριανός , ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του πρώην υπουργού Γεράσιμου Γιακουμάτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ