Εκνευρισμένος ο Βασάλος απαντά για το τρίτο πρόσωπο! (vd)

Αφού εξέφρασε την άποψη της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το τρίτο πρόσωπο που φέρεται να μπήκε ανάμεσα τους,  ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκνευρισμένος απαντά κι αυτός στα δημοσιεύματα.

 

 

Στο Πρωινό μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να απατά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Αρκετά εκνευρισμένος με όσους υποστηρίζουν πως άφησε τρίτο πρόσωπο να διεισδύσει στη σχέση τους είπε:

 

 

«Σε λίγο θα βγάλουν ότι έχουμε και κανένα εξώγαμο! Πέρα από την πλάκα είμαι υπομονετικός σαν άνθρωπος, και ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα στην τηλεόραση, αλλά αυτό που ειπώθηκε είναι σοβαρό… Προσβάλει τρία άτομα… σε λίγες μέρες θα ακούσετε την απάντησή μας! Δε χρειάζεται να το συζητάμε!», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ακολουθήσουν τη νομική οδό.

 

 

«Πιστεύω ότι είναι γελοιότητες όλα αυτά με την ώρα τους όλα θα πάρουν το δρόμο τους… Κάποιος προσπαθεί κάτι να κάνει, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο και δεν ξέρω για ποιο λόγο χρησιμοποιήθηκε! Σε λίγο καιρό θα δείτε την απάντησή μας», κατέληξε ο πρώην «μαχητής».

 

 

Δείτε το βίντεο: