Έκπληξη! Κατεβαίνει στις επόμενες εκλογές ο Σάκης Τανιμανίδης;

Ο Σάκης Τανιμανίδης βάζει υποψηφιότητα για βουλευτής;

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο του ο παρουσιαστής αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές;

 

Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ έκανε πρόταση στο δημοφιλή Θεσσαλονικιό να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής. Ο Σάκης Τανιμανίδης το σκέφτεται αρκετά σοβαρά, ενώ, σύμφωνα  με  πληροφορίες του περιοδικού "Λοιπόν",   βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το «ναι».

 

Αν αποφασίσει να ασχοληθεί με τα κοινά, θα αφιερώνει πολύ χρόνο μέσα στην ημέρα, γι’ αυτό θα ήταν αδύνατο να εγκατασταθεί για περίπου μισό χρόνο στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου γυρίζεται το ριάλιτι επιβίωσης. Επιπλέον,  αξίζει  να αναφερθεί ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποια θα είναι η περιφέρεια στην οποία ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι υποψήφιος, αν πει τελικά το «ναι».

 

Πολύ πιθανό είναι όμως να είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη, από όπου και κατάγεται. Η σχέση του παρουσιαστή με την παράταξη του ΚΙ-ΝΑΛ είναι άριστη και αυτό αποδεικνύεται και από την παρουσία   του   Παύλου Χρηστίδη,  εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, στο γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα.   Μάλιστα,   για κάποιους  η  εμφάνιση του Χρηστίδη θεωρήθηκε και ως μία άτυπη επιβεβαίωση  στα  όσα  ακούγονται για το μέλλον του Τανιμανίδη στην πολιτική σκηνή της χώρας. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο θεσσαλονικιός παρουσιαστής είναι ένα; άνθρωπος με έντονο ανθρωπιστικό προφίλ, που δεν δίστασε πριν από ένα μήνα να κάνει ένα διάλειμμα από τις διακοπές του και να επισκεφθεί το Μάτι μετά τη φονική πυρκαγιά. Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που βλέπουμε την ευαίσθητη πλευρά του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος συχνά γίνεται αρωγός της ελληνικής φιλανθρωπίας. Ένα ακόμη δείγμα είναι που πριν από λίγες μέρες, στο γάμο του, είχε ανακοινώσει ότι μεγάλο μέρος των δώρων που θα πάρουν από τους καλεσμένους τους θα το προσφέρουν μαζί με τη σύζυγο του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της χώρας.

 

 

Πηγή: Περιοδικό "Λοιπόν"

http://www.tvnea.com