Εκπτώσεις στα εισιτήρια τρένου για τις εκλογές από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις ευρωεκλογές 2019 και τις αυτοδιοικητικές εκλογές προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες που θα ταξιδέψουν για να ψηφίσουν.

 

Συγκεκριμένα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρει έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

Η έκπτωση ισχύει για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και τις επαναληπτικές της 2ας Ιουνίου και χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών.

 

Η προσφορά αφορά και σε εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, καθώς και σε εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους, με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.

 

Τονίζεται ότι η έκπτωση 30% θα προσφέρεται για αγορά εισιτηρίων μόνο από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κι όχι μέσω ίντερνετ.

 

Επίσης, αφορά σε ταξίδια που πραγματοποιούνται από 23 έως και 29 Μαΐου 2019. Στην περίπτωση επαναληπτικών δημοτικών εκλογών η έκπτωση αυτή θα ισχύσει και για ταξίδια που πραγματοποιούνται έως και 4 Ιουνίου 2019.

 

Η έκπτωση δεν ισχύει για τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο στην Αθήνα και για τη διαδρομή Πάτρα-Ρίο.

 

Για επιβάτες, οι οποίοι δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) θα εφαρμόζεται κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ