Λουτράκι: Πως 2 επιτήδειοι έκλεψαν ηλικιωμένη γυναίκα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ανά την Επικράτεια με "αετονύχιδες" που προσποιούνται άλλοτε τους εφοριακούς και ότι δήθεν χρωστάνε χρήματα τα παιδιά τους και άλλοτε τους γιατρούς ή τους δικηγόρους που δήθεν ζητούν χρήματα για να χειρουργήσουν το παιδί τους που έπαθε ένα ατύχημα. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, χτες Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, δύο επιτήδειοι παρακολούθησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα που έβγαζε εκείνη την ώρα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό. Στη συνέχεια την ακολούθησαν και λίγο πριν φτάσει στο σπίτι της την σταμάτησαν και της είπαν ότι ο γιός της τους χρωστάει ποσό 900 ευρώ. Ήταν ακριβώς το ποσό που είχε "σηκώσει" πριν από λίγη ώρα από την τράπεζα.

 

Χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό, η ηλικιωμένη γυναίκα χωρίς δεύτερη σκέψη έδωσε τα χρήματα στους δύο επιτήδειους που την ευχαρίστησαν και ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά έγιναν καπνός.

 

Η ηλικιωμένη γυναίκα, γύρισε στο σπίτι της, διηγήθηκε το περιστατικό στο γιο της που την άκουγε με ανοιχτό το στόμα.

 

Σημειώνεται ότι αυτές οι περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει μορφή μάστιγας παρότι υπάρχει σχεδόν καθημερινή ενημέρωση του κοινού για την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων...