Έκτακτο: Τέλος ο Γιώργος Γκιώνης - Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της Τουριστικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα (16:46 Δευτέρας 24 Σεπτεμβρίου), η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου, στα γραφεία της Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου, στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου.

 

Πριν από λίγα λεπτά, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και πρόεδρος της Τουριστικής, Γιώργος Γκιώνης, υπέβαλλε και επίσημα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου αλλά και από μέλος του Δ.Σ.

 

Εξέλιξη για την οποία, φυσικά, σας είχε ενημερώσει από το βράδυ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου το Loutraki365.gr, αφού υπήρχε στο θεματολόγιο της σημερινής συνεδρίασης της Τουριστικής, θέμα για την παραίτηση και την αντικατάστασή του.

 

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του loutraki365, ο Γιώργος Γκιώνης, έφθασε στην απόφαση αυτή, σταθμίζοντας πολλούς παράγοντες. Ένας εκ των βασικότερων της πολυπαραγοντικής αυτής, απόφασής του, είναι η ευχέρεια και η καλύτερη υπεράσπιση του εαυτού του, στο επικείμενο δικαστήριο της 11ης Οκτωβρίου, στο Τριμελές Εφετείο Ναυπλίου.

 

Νέο μέλος του 11μελούς Συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου, είναι ο δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Σάκης Παπαθανασίου, ενώ νέος πρόεδρος αναλαμβάνει, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, Γιώργος Ρουμελιώτης.