Έκτακτο-Τώρα: Κατεπείγουσα μεταφορά Περιπτέρου στο Λουτράκι…

Από τις 4:30 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της ώρας κοινής ησυχίας, συνεργείο του Δήμου Λουτρακιωτών (προφανώς εργολάβος, με ανάθεση έργου από τη Δημοτική Αρχή, εργασία η οποία διαρκεί ακόμη και τώρα, περασμένες 18:00 της 2ας Νοεμβρίου) έχοντας ξυπνήσει και αναστατώσει όλους τους περιοίκους, διαλύει το Περίπτερο (στην κεντρική οδό, στο ρεύμα προς τον Ισθμό και στο ύψος απέναντι από τον Συνεταιρισμό Υδραυλικών).

 

Πρόκειται για περίπτερο, το οποίο τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο επί Δημαρχίας του Γεωργίου Γκιώνη και το οποίο, αφού σάπισε επί 3,5 περίπου χρόνια στο συγκεκριμένο σημείο, η ίδια Δημοτική Αρχή, με την διαχρονική ηθική ευαισθησία της, αποφάσισε να το απομακρύνει ενόψει της προεκλογικής περιόδου (…).

 

Και το έκανε πράξη μέσα στο μεσημέρι της 2ας  Νοεμβρίου 2018. Δηλαδή, από τις 8 και πλέον χιλιάδες εργάσιμες ώρες, επί των εργασίμων ημερών, η Δημοτική Αρχή του Γιώργου Γκιώνη κατάφερε μόνο στις 16:30, εν ώρα κοινής ησυχίας και μόλις 6,5 περίπου μήνες πριν από τις επόμενες Δημοτικές εκλογές, να βρει χρόνο για να μεταφέρει τη φωλιά ποντικών και εστία μόλυνσης, την οποία είχε η ίδια δημιουργήσει σε κατοικημένη περιοχή.

 

Τα συγχαρητήρια πρέπει να μοιρασθούν εξίσου σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Παράταξης Γκιώνη, προεξάρχοντος και του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας!