Ελεύθεροι οι δυο οδηγοί του δυστυχήματος με την 8χρονη στην Κέρκυρα

 

Το χρονικό..

Συγκλονίζει ο τραγικός θάνατος 8χρονου κοριτσιού, όταν κατά τη διαδρομή του προς το σχολείο, παρασύρθηκε από δύο ΙΧ διερχόμενα αυτοκίνητα, στην περιοχή Βρυώνη στην Κέρκυρα.

 

 

Το άτυχο παιδί, χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο που το παρέσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η άτυχη 8χρονη, να χτυπηθεί και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά. Τραγική φιγούρα η μάνα του παιδιού που ήταν παρούσα στο συμβάν.

 

 

Οι δύο οδηγοί του τροχαίου δυστυχήματος συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και κρατούνται αυτή τη στιγμή στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. Την προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

 

 

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της άτυχης 8χρονης ο οποίος περιέγραψε στην κάμερα του corfutvnews.gr καρέ καρέ το πως συνέβη η ανείπωτη τραγωδία, που έκοψε άδικα και πρόωρα το νήμα της ζωής της κόρης του.

Ο θάνατος της άτυχης Μαρίας ήταν ακαριαίος όπως επεσήμανε η Ιατροδικαστής Κέρκυρας Χρυσαυγή Κούση. «Είναι κρίμα να χάνεται ένα αγγελούδι με αυτό τον τρόπο», σημείωσε.

Η κ. Κούση επεσήμανε ότι: «Ο θάνατος της μικρής Άννας Μαρίας ήταν ακαριαίος, ενώ το δεύτερο χτύπημα από διερχόμενο Ι.Χ. ήταν εφόσον το παιδί ξεψυχούσε», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κούση.

 

 

 

Το σημείο που έγινε το δυστύχημα

Το σημείο που έγινε το δυστύχημα βρίσκεται στην περιοχή Βρυώνη κοντά στο Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ). Εκεί που κάθε πρωί η μικρή κοπέλα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στο σχολείο της στον Βιρό.

 

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο οδηγοί που εμπλέκονται στο δυστύχημα του θανάσιμου τραυματισμού 8χρονης που σημειώθηκε χθες το πρωί, στο 4,1 χλμ. της Εθνικής Οδού Κέρκυρας- Αχιλλείου (περιοχή Τσάρου), 

 

 

Οι δύο οδηγοί, ένας 44χρονος και ένας 42χρονος, αντίστοιχα, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους βαρύνονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, όπου διέταξε να αφεθούν σήμερα ελεύθεροι, αλλά όρισε τακτική δικάσιμο της υπόθεσης την 1η Φεβρουαρίου.

 

news.gr/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ