Έμφραγμα υπέστη γνωστός ηθοποιός στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ώρες αγωνίας για γνωστό ηθοποιό - Υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

 

 

Στη Μονάδα Εμφράγματος του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» νοσηλεύεται ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης μετά από έμφραγμα που υπέστη.

 

 

Ο γνωστός ηθοποιός και πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη κατέρρευσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για καρυδης ντινος

 

Ο Ντίνος Καρύδης είχε πάει στο συλλαλητήριο μαζί με τη φίλη και συνάδελφό του Γωγώ Ατζολετάκη. Κάποια στιγμή, όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απομακρυνθούν από τη Βουλή οι διαδηλωτές, αισθάνθηκε αδιαφορία και κατέρρευσε.

 

«Ο Ντίνος έπαθε καρδιακό επεισόδιο και βρίσκεται στο νοσοκομείο από το Σάββατο, μετά τη διαδήλωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Τα χημικά που έπεσαν εκεί ήταν μάλλον η αιτία» δήλωσε  η σύζυγός του, Τζούλια Αργυροπούλου.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας από νοσοκομειακή πηγή, ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη με πρόσθιο έμφραγμα στο Γ. Γεννηματάς, και μετά μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Εμφράγματος της Καρδιολογικής Κλινικής.

 

Ο ηθοποιός υπεβλήθη σε μία νέα μέθοδο πρωτογενούς αγγειοπλαστικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το συμβάν.

 

 

Η κλινική του εικόνα είναι καλή, αλλά ο ίδιος αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο και τις επόμενες ημέρες.