Ένας Από τους Διασημότερους Σεφ Αποκαλύπτει το Μυστικό του για την Τέλεια Ομελέτα!

Το να φτιάξετε την τέλεια ομελέτα είναι πολύ πιο εύκολο από ότι πιστεύετε. Ο διάσημος σεφ, Anthony Bourdain, σε πρόσφατο video που έκανε για το Tech Insider, αποκάλυψε τα μυστικά της «τέλειας ομελέτας».

 

Κατ’αρχάς χρειάζεστε 4 πολύ απλά υλικά: αυγά, βούτυρο, αλάτι και πιπέρι. Τα αυγά πρέπει να είναι πολύ φρέσκα καθώς, έτσι κι αλλιώς, είναι οι σταρ της συνταγής. 

 

Τα μόνα υλικά που χρειάζεστε είναι: αυγά, βούτυρο, αλάτι και πιπέρι.

 

Ξεκινήστε ζεσταίνοντας ένα αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι. Μην το αφήσετε να κάψει. Έπειτα, σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα με ένα πιρούνι. Μην τα παραχτυπήσετε. 

 

Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και τίποτα άλλο (μην βάλετε νερό, γάλα ή κρέμα γάλακτος). Δεν φτιάχνετε κις αλλά ομελέτα. 

 

Αφού χτυπήσετε τα αυγά ρίξτε τα στο τηγάνι μαζί με βούτυρο που έχετε λιώσει προηγουμένως. Αφήστε τα λίγο να «πάρουν χρώμα» από κάτω πριν τα γυρίσετε. 

 

Λίγο βουτυράκι θα κάνει ακόμα πιο νόστιμη την ομελέτα σας.

 

Προσπαθήστε να γυρίσετε την ομελέτα σας χωρίς να σπάσει. Αν δεν τα καταφέρετε δεν πειράζει. 

 

«Όπως για πολλά άλλα, απλά, πράγματα σε αυτή τη ζωή οι άνθρωποι υπερπροσπαθούν και τα υπεραναλύουν χωρίς να υπάρχει λόγος. Έτσι, τα καταστρέφουν. Να θυμάστε, λοιπόν: Eίναι ένα πρωινό γεύμα, δεν είναι εγχείρηση εγκεφάλου», λέει ο ίδιος ολοκληρώνοντας τη συνταγή του.