Ενωσιακό τουρνουά τένις στην Κόρινθο

Το διήμερο 10-11 Νοεμβρίου 2018  διεξήχθη σε πολύ όμορφο και γιορτινό κλίμα στα γήπεδα του Ο.Α.Κ. το Ε 3 Ενωσιακό τουρνουά τένις αγοριών και κοριτσιών κατηγορίας κάτω των 14 ετών. Η συμμετοχή των αθλητών (από όλη την Πελοπόννησο αλλά και Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά) ήταν ιδιαίτερα μεγάλη τόσο στο ταμπλό των αγοριών όσο και στο ταμπλό των κοριτσιών.

 

 

Μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών αναμετρήσεων νικητής στα αγόρια αναδείχθηκε ο Μάριος Τούντας από  Ρήγα ΑΟΑ Αργολίδας, ο οποίος στον τελικό κέρδισε τον Κωνσταντίνο Τζωρτζάτο από ΑΟΑ Πατρών,  αφού ο δεύτερος αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού, ενώ στα κορίτσια νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Δελή από  Ρήγα ΑΟΑ  Αργολίδας, όπου σε ένα κλειστό ματς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ισμήνης Ζούγρα από Ζακυνθινό ΑΟΑ  και τελικά να φύγει νικήτρια με 36 61 62.

 

 

Από τον Ο.Α.Κ. συμμετείχαν στα αγόρια οι Θανάσης Μπακαλός, Θέμης Τζουτζόπουλος και Άλκης Καραγκίκας, ενώ στα κορίτσια οι Αριάδνη Ζωγράφου, ΜΑρίζα Τάρναρη, Αναστασία Τζέκου, Μάρα Τουμπανιάρη και Χτιστιάννα Γκουβάτσιου. Οι αθλητές του ομίλου εκτός από νίκες έκαναν και πολύ καλές εμφανίσεις και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.

 

 

Εντυπωσιακή και αξίζει να σημειωθεί, ήταν η αθρόα προσέλευση του κοινού καθόλη τη διάρκεια του διημέρου γεγονός που χαροποίσε ιδιαίτερα τους διοργανωτές.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ