Ένταση στην Κόρινθο: Αναρχικοί ακύρωσαν κοινή ομιλία των Στάθη Μπούκουρα - Φαήλου Κρανιδιώτη (Εικόνες)

Αναρχικοί απέκλεισαν το απόγευμα του Σαββάτου 14 Απριλίου την αίθουσα του δημοτικού θεάτρου Κορίνθου "Θωμάς Θωμαΐδης"στην Κόρινθο, στην οποία έχει προγραμματιστεί εκδήλωση.

 

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο πρώην Βουλευτής Στάθης Μπούκουρας και ομιλητής μεταξύ άλλων ήταν ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, ενώ συντόνιζε ο δημοσιογράφος Αντώνης Μυλωνάκης.

 

Η γνωστοποίηση του αποκλεισμού, ανακοινώθηκε από τους ίδιους, σε γνωστό μέσο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

 

''Τώρα 30 σύντροφοι/ισσες έχουν αποκλείσει την είσοδο του δημοτικού θεάτρου Κορίνθου "Θωμάς Θωμαΐδης" λόγω του ότι στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση της πατριωτικής κίνησης Κορίνθιων πολιτών. Ομιλητές της φασιστικης εκδήλωσης είναι ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, καραβάναδες και απόστρατοι, αξιωματικοί της Ε. Α. και λοιποί.

 

Αναρχικοί/ες Κορίνθου Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου Αναρχική ομάδα Ελευσίνας Non Serviam''

 

Ανακοίνωση εξέδωσε μέσω facebook και ο επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθιων Πολιτών, Στάθης Μπούκουρας

 

Για μια ακόμη φορά το δεκανίκι του συστήματος οι λεγόμενοι "αντιεξουσιαστες"ερχόμενοι από περιοχές των Αθηνών έκαναν παράνομα κατάληψη του χώρου της εκδήλωσης.

 

Θέλοντας να προστατεψουμε την περιουσία των Κορινθίων και την ηρεμία της πόλης μας αναβάλλουμε την εκδήλωση, αποκλειστικά και μονο για την ασφάλεια του κοινού και την προστασία των πολιτων που θα προσερχοταν στην αίθουσα του Πανεπιστημίου. Οι γνωστοί άγνωστοι για μία ακόμη φορά,στερούν από τον Κορίνθιο πολίτη,από τον Έλληνα πατριώτη την γνώση και την ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην Χώρα του και όχι μόνο.

 

Ζητούμε συγνώμη από τον απλό Έλληνα πατριώτη και δεσμευομαστε για ακόμη καλύτερα που θα έρθουν. ....
Συνεχίζουμε........

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ