«Έπεσαν» πάλι Facebook και Instagram - Προβλήματα για χιλιάδες χρήστες

Τεράστια προβλήματα λειτουργίας παρουσιάζει για μία ακόμη φορά το Facebook, που φαίνεται να έχει «καταρρεύσει» σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ.

 

Παρόμοια αδυναμία πρόσβασης και λειτουργίας αναφέρουν και χιλιάδες χρήστες του Instagram, το οποίο έχει εξαγοραστεί από το Facebook και λειτουργεί με τους ίδιους ψηφιακούς κόμβους και υποσυστήματα. 

 

Αδύνατη φαίνεται πως είναι και η επικοινωνία μέσω της ανεξάρτητης εφαρμογής του Messenger.  

 

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία το προβλήματος αλλά αμέτρητοι είναι εκείνοι που αναφέρουν και επιβεβαιώνουν την «κατάρρευση» των δύο κοινωνικών δικτύων, με αναρτήσεις τους στο Twitter. 

 

Τα πρώτα προβλήματα στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν στις 1:37μ.μ.

 

Χρήστες τεχνολογικών sites αναφέρουν ότι υπολειτουργεί και το WhatsApp.

 

Ο χάρτης του ιστότοπου downdetector με τις περιοχές που εμφανίζονται τα περισσότερα προβλήματα:

 

 

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η πιο εκτεταμένη αδυναμία σύνδεσης και λειτουργίας παρουσιάζεται στην Ελλάδα, στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ιταλία.

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
13 + 2 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.