Έπεσε "μαύρο" στο κέντρο διαβιβάσεων!

«Ξαφνικός θάνατος του A’ R/T Κέντρου Διαβιβάσεων ΔΙΑΣ». Με αυτό τον τίτλο, οι ειδικοί φρουροί προχωρούν σε καταγγελίες για το τηλεφωνικό κέντρο, τονίζοντας πως… τίποτα δεν θα γίνει καλύτερο και χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για το πώς θα μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους με τα «πηγμένα» τηλεφωνικά κέντρα!

 

Οι ειδικοί φρουροί καταγγέλλουν πως «έπεσε μαύρο στο ιστορικό κέντρο διαβιβάσεων της ΔΙΑΣ», αφού μετά την απόφαση να κλείσει το Α΄ Κέντρο διαβιβάσεων της ΔΙΑΣ, οι ειδικοί φρουροί υποστηρίζουν πως θα επικρατήσει… ο κακός χαμός στις τηλεφωνικές γραμμές της ΕΛ.ΑΣ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ειδικών φρουρών για το Κέντρο διαβιβάσεων της ΔΙΑΣ

 

«Η σημερινή ιστορική ημέρα στιγματίζει ως αποφράδα, την Αστυνομία και την κοινωνία , αφού από τις 06:00 τα ξημερώματα σταμάτησε να «χτυπά η καρδιά» του Α΄ Κέντρου διαβιβάσεων της ΔΙΑΣ. Με διαταγή του Διευθυντή της Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχου Κων/νου Κουτσιβίτη που ουσιαστικά υλοποιεί αποφάσεις και κατευθύνσεις του Αρχηγείου, έπεσε ΜΑΥΡΟ στο ιστορικό κέντρο διαβιβάσεων της ΔΙΑΣ!

 

Σήμερα ουσιαστικά έπεσε η αυλαία σε ένα σκηνικό προαναγγελθέντος θανάτου σε μια διαδικασία υποβάθμισης, υποτίμησης και αποδυνάμωσης του έργου και της αποστολής των γυναικών και των ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ.

 

Δυστυχώς η κυρία Όλγα Γεροβασίλη δεν ανακάλυψε ποτέ σε ποιό υπουργείο ανέλαβε καθήκοντα , επιτρέποντας με τον τρόπο της να «αλωνίζουν » επιχειρησιακά και αστυνομικά ανεπαρκείς, με αποτέλεσμα την τραγική εικόνα του Οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την τραγική εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας από πλευράς εγκληματικότητας.

 

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α παρότι οι αποφάσεις της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας έχουν στόχο να το «στραγγαλίσουν » συνδικαλιστικά στερώντας του Δημοκρατικά στοιχεία λειτουργίας , να το φιμώσουν μέσα από κατά παραγγελίαν Ε.Δ.Ε, θα παραμείνει στο πλευρό των Συναδέλφων του διαβεβαίωνοντάς τους για δικαίωση και ευόδωση των προσπαθειών τους και προσπαθειών μας.

 

 

 

Τι θα… γίνει στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΙΑΣ;

 

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά από αυτή την εξέλιξη, μόνο στο Α κέντρο από σήμερα, προστίθενται εκτός των οχημάτων της Άμεσης Δράσης, εκτός των οχημάτων των Τμημάτων, εκτός των πεζών περιπολιών, εκτός των Αξιωματικών Υπηρεσίας των Τμημάτων, εκτός των διαφόρων σχεδίων στο κέντρο της Αθήνας, εκτός των ομάδων της Ζ κλπ, εφεξής αναμένεται να προστεθούν τουλάχιστον άλλες 16 ομάδες της ΔΙΑΣ στο… ίδιο τηλεφωνικό κέντρο!

 

Βεβαίως το μεγάλο ερώτημα είναι το… πώς ο εκφωνητής που χειρίζεται το κανάλι αυτό θα καταφέρει να ανταπεξέλθει σε όλες αυτές τις ανάγκες που δεδομένα θα δημιουργηθούν. Πολλές αναμένεται να είναι οι κλήσεις πολιτών που καθημερινά θα μένουν… αναπάντητες, ενώ εύλογα αναρωτιέται κανείς ποιος… θα πρωτοκαλέσει και σε ποιόν θα απαντήσει ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής…

 

Αν γίνουν, για παράδειγμα, σε μικρό χρονικό διάστημα δύο ληστείες, ενώ παράλληλα θα πρέπει ο τηλεφωνητής να διαχειριστεί και τις κλήσεις τις καθημερινότητας… τι ακριβώς θα συμβεί; Ο χρόνος ανταπόκρισης του κέντρου σε τι… επίπεδα θα φτάσει;

 

Ή για να ειπωθεί το… χειρότερο σενάριο, λαμβάνοντας υπόψη και την κατάσταση των λήψεων και της ακρόασης: Πόσες κλήσεις ανάγκης δεν θα ακουστούν, λόγω των συχνών διαβιβάσεων;

 

Η καταγγελία των ειδικών φρουρών έγινε στο site του Σωματείου τους

 

newsit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ