Επική ατάκα του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στην εκπομπή της Μενεγάκη (video)

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραβρέθηκαν σήμερα η «Καίτη» της «Μουρμούρας», κατά κόσμον,  Κλέλια Ρενέση και ο γνωστός «Ηλίας», ο αγαπημένος Βλαδίμηρος Κυριακίδης, όπου μιλήσαν για το νέο… ζευγάρι που γεννιέται!

 

Η Κλέλια Ρενέση είπε μεταξύ άλλων: «Επί της ουσίας δεν έμενα στο εξωτερικό. Μετακινούμουν. Ο λόγος που καψουρεύτηκα την Καίτη είναι ο εξής. Γύρω στη μέση του καλοκαιριού, ενώ έχω κάνει τα πλάνα μου για φέτος, σκάει αυτό το τηλέφωνο. Πηγαίνοντας στο ραντεβού λέω “να μην είναι κάτι που να μου αρέσει”. Δεν υπήρχε γραμμένος ρόλος τότε. Μια ιδέα ενός χαρακτήρα. Μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή συγκυρία για μένα. Μου φάνηκε εξαιρετικός ο ρόλος και εξαιρετική η συνθήκη που θα έκανα τον ρόλο. Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά. Και με έναν τέτοιο ρόλο, μια τέτοια γυναίκα… Τη γουστάρω πάρα πολύ».

 

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε μια… επική ατάκα: «Παλιά την είχα δει κάπου με ξανθό μαλλί (σ.σ όπως για παράδειγμα στην σειρά “Μίλα μου βρώμικα”, σεζόν 2009-2010 στο MEGA) και της λέω: Χθες συζητούσαμε με τη γυναίκα μου και της είπα «Α, να μια ξανθιά που μπορεί και παίζει»! Είσαι εξαιρετική! Έτσι της είχα πει».