Επιμελητήριο Κορινθίας: Ενημερωτική Ημερίδα για την χρηματοδότηση επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Action Finance Initiative (AFI) και την Τράπεζα Eurobank, σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα του χρηματοδοτικού εργαλείου των μικροπιστώσεων της AFI, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος).

 

 

Πρόσβαση σε χρηματοδότηση σε ανέργους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, που είναι μερικώς αποκλεισμένοι από το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα και χρειάζονται ρευστότητα και επιχειρηματική καθοδήγηση για να επιχειρήσουν δίνει η Action Finance Initiative (AFI) στο νομό της Κορινθίας.

 

 

Η Action Finance Initiative (AFI) είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2014στην Αθήνα από την ActionAid Hellas και τη γαλλική οργάνωση ADIE – ηγέτιδα στη Δυτική Ευρώπη στο τομέα των μικροπιστώσεων.

 

 

Επίσης, παρέχει πρόσβαση σε μικροδάνεια έως 12.500 ευρώ, και παράλληλα προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και επιχειρηματική υποστήριξη σε ανθρώπους που είτε θέλουν να δημιουργήσουν μια μικρή επιχείρηση, είτε έχουν μια μικρή επιχείρηση και επιθυμούν να την αναπτύξουν, αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση από άλλες πηγές.  Από το 2014, έχει στηρίξει πάνω από 260 ανέργους και μικροεπιχειρηματίες ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε μικροδάνεια συνολικού ύψους >2 εκατομμυρίων ευρώ για να ιδρύσουν την δική τους εταιρία ή να επεκτείνουν την υφιστάμενη επιχείρηση τους, ενώ ήδη από τις αρχές του 2019 η AFI σε συνεργασία με την Εurobank Κορίνθου έχει πραγματοποιήσει χρηματοδοτήσεις σε ανέργους και επιχειρηματίες της Κορίνθου.

 

 

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στον επιχειρηματικό κλάδο, ενώ η AFI υποστηρίζει startups και υφιστάμενες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως βαθμού καινοτομίας, τόσο με κεφάλαιο κίνησης όσο και με επενδυτικό κεφάλαιο.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AFI μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.afi.org.gr/ή την σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/ActionFinanceInitiative/ και στο instagram www.instagram.com/afi_greece.