Το Επιμελητήριο Κορινθίας θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του κ. Αποστολόπουλου αλλά και της TESLA

To Επιμελητήριο Κορινθίας, με πολύ ικανοποίηση στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την προσφορά του Κορίνθιου επιχειρηματία κ. Βασίλη Αποστολόπουλου, να παραχωρήσει δωρεάν εργοστάσιο του στην παγκόσμια Βιομηχανία TESLA.

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικό Κέντρο και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Βασίλης Αποστολόπουλος, μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ανακοίνωσε την πρόθεση του να παραχωρήσει για δέκα χρόνια, με μηδενικό κόστος για την εταιρεία του, το εργοστάσιο και τις εγκαταστάσεις της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου, της Ιατρικής Τεχνικής στην Κόρινθο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας ούτως ώστε η Ελλάδα να καθιερωθεί στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας καινοτομίας, έρευνας και τεχνολογίας.

 

Η παρουσία στην Κορινθία, μίας εταιρείας με παγκόσμια παρουσία και υψηλό κύρος και μάλιστα με ένα υψηλών προδιαγραφών ερευνητικό κέντρο, θα προσθέσει στον νομό, ανυπολόγιστες σήμερα θετικές επιπτώσεις.

 

Θα ανοίξει τον δρόμο για να υλοποιηθεί η πρόταση του Προέδρου κ. Παναγιώτη Πιτσάκη κατά την τελετή παραλαβής του Επιμελητηρίου, η οποία στοχεύει στην δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου καινοτομίας και έρευνας, μοναδικού στην Ελλάδα.

 

Το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του κ. Αποστολόπουλου αλλά και της TESLA αν τελικά επιλέξει να εγκατασταθεί στα Ίσθμια.