Επίσημο: Αυτό θα είναι το τεχνικό δίδυμο του ΑΟΛ

Η Διοίκηση του ΑΟΛ, αποφάσισε να εμπιστευθεί για άλλη μια αγωνιστική σεζόν την τεχνική ηγεσία της ομάδας στους Γιάννη Νούλα και Σωκράτη Πέτρου. Η εμπιστοσύνη στο έργο των δύο προπονητών που πέρσι καθοδήγησε τους Οράνιε στην Γ' Εθνική, η ταύτιση απόψεων και η φιλοσοφία του συλλόγου οδήγησε και τις δύο πλευρές στο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Λουτρακίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Ο Α.Ο Λουτράκι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με το τεχνικό δίδυμο της ανδρικής ομάδας κ. Γιάννη Νούλα και κ. Σωκράτη Πέτρου και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Ο κ. Νούλας στα  10 χρόνια παρουσίας του και προσφοράς του στον Α.Ο Λουτράκι  έχει περάσει  από διαφορετικά πόστα ως προπονητής της ανδρικής ομάδας, γυμναστής και τεχνικός διευθυντής στη Σχολή ποδοσφαίρου. Ο κ. Πέτρου ήδη συμπλήρωσε 5 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο. Δύο εξ αυτών ως ποδοσφαιριστής της ομάδας και τα τελευταία χρόνια ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας και προπονητής της ομάδας Παίδων της Σχολής Ποδοσφαίρου.

 

Η εμπιστοσύνη στο έργο των δύο προπονητών, η ταύτιση απόψεων και η φιλοσοφία του συλλόγου οδήγησε και τις δύο πλευρές στη νέα συμφωνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ