Επιτέλους επέστρεψε η γέφυρα στα Ίσθμια (εικόνες)

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο ολοκληρώθηκε η επισκευή της βυθιζόμενης γέφυρας των Ισθμίων η οποία μεταφέρθηκε σήμερα από το Πέραμα στα Ίσθμια.

 

 

 

 

Οι εργασίες για την τοποθέτηση της συνεχίζονται και υπολογίζεται ότι μέσα στην ημέρα θα έχουν ολοκληρωθεί βάζοντας τέλος στην απίστευτη ταλαιπωρία των κατοίκων, επιχειρηματιών και επισκεπτών της περιοχής.

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας των Ισθμίων είχε διακοπεί την 1η Δεκεμβρίου 2017 λόγω της τακτικής δεκαετούς συντήρησης, ενώ η απομάκρυνση του φορέα της γέφυρας και η μεταφορά του στο Πέραμα έγινε στις 17/7/2018.

 

 

Η αρχική εκτίμηση σύμφωνα με το δελτίο τύπου της 28ης Νοεμβρίου 2017, εκ μέρους της Α.Ε.ΔΙ.Κ Α.Ε, ότι η λειτουργία της γέφυρας θα διακοπεί από την 1η Δεκεμβρίου 2017 και για διάστημα περίπου 4 μηνών διαψεύστηκε, όπως και οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν στα τέλη του περασμένου Αυγούστου ότι η γέφυρα θα είχε παραδοθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.  Αφού τελικά χρειάστηκε ένας σχεδόν χρόνος μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής.

 

 

 

 

 

Το Loutraki365.gr παρακολούθησε από την αρχή το θέμα της γέφυρας των Ισθμίων και κατέγραψε στα ρεπορτάζ του βήμα βήμα τις εξελίξεις:

 

Χ.Μαρίνης: Συνεχίζονται τα προβλήματα της βυθιζόμενης γέφυρας στα Ίσθμια (video)

 

Κλειστή παραμένει η γέφυρα των Ισθμίων - Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι (video)

 

Επιτέλους! Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης της βυθιζόμενης γέφυρας των Ισθμίων (Εικόνες)

 

Eρωτήματα από τον Χ.Μαρίνη στον Δήμαρχο Λουτρακίου για την βυθιζόμενη των Ισθμίων (Video)

 

Κώστας Λογοθέτης: Κλειστή για 9 μήνες η Γέφυρα Ισθμίας - Τις πταίει;

 

Οριστικό: Τότε θα είναι έτοιμη η βυθιζόμενη γέφυρα της Ισθμίας