Έρευνα του loutraki365.gr – Υπάρχουν τσούχτρες στο Λουτράκι; (video – Μέρος 1ο)

Το loutraki365.gr, ξεκινάει από σήμερα (10 Ιουλίου 2018), μεγάλη έρευνα στις θαλάσσιες περιοχές του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να διαπιστωθεί από “πρώτο χέρι” και αδιαμφισβήτητα, κατά πόσο υπάρχουν ή όχι τσούχτρες!

 

Σε συνεργασία με τους Αυτοδύτες Λουτρακίου, το επιτόπιο ρεπορτάζ ξεκινά από την περιοχή του Σχοίνου. Η λήψη του ενδοθαλάσσιου video πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου, για να καταγραφεί αν υπάρχουν τσούχτρες ή όχι στην περιοχή, αφού διανύουμε ήδη τη εφετινή καλοκαιρινή τουριστική σεζόν και το Λουτράκι αρχίζει να γεμίζει ασφυκτικά με τουρίστες από κάθε γωνιά της γης…

 

Να σημειωθεί ότι τόσο το Loutraki365.gr, όσο και οι Αυτοδύτες, αναφέρουν και καταγράφουν ότι ακριβώς βλέπουν κατά τις καταδύσεις τους την συγκεκριμένη ημερομηνία!

 

Προφανώς, η θαλάσσια περιοχή του Σχοίνου είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν ανάλογα δημοσιεύματα με λήψεις video και από τις θαλάσσιες περιοχές και των υπολοίπων ακτών της περιοχής.

 

Τι ανακάλυψε ο φακός του loutraki365.gr; Μπορεί να διαπιστώσει την αλήθεια καθένας, με τα ίδια του τα μάτια, στο video που ακολουθεί, αν υπάρχουν τσούχτρες μαζί με τα όσα άλλα σε όλο το θαλάσσιο χώρο, από το βυθό ως την επιφάνεια...