Έρχεται η τηλεόραση που θα αλλάξει όλα τα αισθητικά δεδομένα

Η Bang & Olufsen είναι παγκοσμίως γνωστή για την εκπληκτική αισθητική των συσκευών της, αυτή την απαράμιλλη κομψότητα που μετατρέπει τα προϊόντα εικόνας και ήχου σε δημιουργίες για τα ακριβότερα σαλόνια.

 

Αυτή τη φορά έφτασε ωστόσο το πράγμα στα ακρότατα όριά του, παρουσιάζοντας μια τηλεόραση που απλά δεν υπάρχει!

 

 

Η Beovision Harmony OLED TV θα κυκλοφορήσει στην αγορά το φθινόπωρο του 2019 για να μας πει δυο λόγια διαφορετικά για τον σχεδιασμό τηλεοράσεων. Παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκθεση Design Week του Μιλάνου και άφησε τον κόσμο άφωνο με αυτά τα ξύλινα «φτερά» της που φιλοξενούν το ηχοσύστημα της τηλεόρασης και αναδιπλώνονται μπροστά στην οθόνη όταν η TV είναι κλειστή!

 

 

Όσο για την ίδια την τηλεόραση, πρόκειται για την ολοκαίνουρια LG C9 OLED των 77 ιντσών, βελτιστοποιημένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Bang & Olufsen, η οποία όταν ανάβει ξεδιπλώνονται τα φτερά της, ανεβαίνουν και ανοίγουν προς τα έξω, παίρνοντας την τελική τους θέση κάτω από την οθόνη.

 

 

Όταν είναι κλειστή, τα ηχεία απαρτίζουν αυτό το κομψότατο τετράγωνο μπροστά από την οθόνη, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν κανονικό ηχοσύστημα.

 

 

Η δανέζικη φίρμα έκανε ξανά το θαύμα της κρύβοντας ουσιαστικά την τηλεόραση σε κοινή θέα. Έπιπλο και αισθητική πρόταση ταυτοχρόνως, η χορογραφία των φτερών είναι ωστόσο αυτή που κλέβει την παράσταση.