Έρχεται το νέο «The Art Crew» στην Κόρινθο

Το «The Art Crew»  διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Κόρινθο. Ένα event που φιλοξενεί σ΄ έναν χώρο πρωτότυπες ιδέες, μοναδικές χειροτεχνίες και εναλλακτικές προτάσεις lifestyle από νέους και παλιούς καλλιτέχνες της Κορινθίας.

 

Η ιδέα και η υλοποίηση του «The Art Crew» ανήκει στην δημιουργό κοσμημάτων Αλεξάνδρα Καούστου που εκτός από το καλλιτεχνικό ταλέντο που διαθέτει, τα πάει περίφημα και στο management έχοντας πλούσιο βιογραφικό στην διοργάνωση εκθέσεων και επιχειρηματικών δράσεων.

 

Η Αλεξάνδρα Καούτσου, διοργανώτρια του The Art Crew


 

«Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το περσινό «The Art Crew», είχα κατά κάποιο τρόπο ηθική υποχρέωση απέναντι στο «καλλιτεχνικό πλήρωμα» αλλά και στο κοινό που ανταποκρίθηκε ανέλπιστα σε αυτή την πρωτοβουλία, να ανανεώσω και πάλι το ραντεβού μας. Ο στόχος είναι το ευρύ κοινό της πόλης να γνωρίσει έναν ζωντανό πυρήνα τέχνης που κρύβει αυτή η περιοχή. Εξαιρετικοί καλλιτέχνες δημιουργούν με αγάπη και μεράκι μοναδικά έργα που αξίζει να γνωρίσουμε και γιατι όχι να αποκτήσουμε ώστε να τους ενθαρρύνουμε και να τους στηρίξουμε στην εξελικτική τους πορεία», αναφέρει η Αλεξάνδρα Καούστου.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στο Ξενοδοχείο Εφύρα στην Κόρινθο