«Ερωτιάρες» Ελληνίδες αγκάλιαζαν πεζούς και τους ξάφριζαν

Τουλάχιστον δύο άνδρες που περπατούσαν αμέριμνοι στις περιοχές Μακρύγιαλο, Αλυκές Κίτρους στην Πιερία, έπεσαν θύματα της… τρυφερότητας δυο καλοβαλμένων γυναικών οι οποίες όρμησαν κατά πάνω τους και άρχισαν να τους αγκαλιάζουν!

Ώσπου να συνέλθουν από την έκπληξη, τα πορτοφόλια τους είχαν κάνει… φτερά και μαζί οι δράστιδες, που είχαν μπει βιαστικά σε ένα αυτοκίνητο όπου τους περίμενε συνεργός τους. Οι δυο κλοπές έγιναν στο διάστημα από τις 19 Απριλίου ως την περασμένη Τετάρτη και εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Πύδνας – Κολινδρού. Όπως διαπιστώθηκε, οι δυο… ερωτιάρες ήταν Ελληνίδες ηλικίας 30 και 41 χρόνων και συνεργός τους ένας 35χρονος.

 

Μάλιστα, στις ίδιες περιοχές είχαν διαρρήξει και δυο οχήματα. Συνολικά, από τις τέσσερις περιπτώσεις –που εκτιμάται ότι δεν ήταν οι μόνες- είχαν βάλει στην τσέπη 1.310 ευρώ, δυο κινητά και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.

 

newsmessinia.blogspot.com