Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο: Δίωξη κατά του 40χρονου – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Δίωξη κατά του 40χρονου συζύγου της 30χροης, οι οποίοι ενεπλάκησαν αμφότεροι στο “Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο”, το απόγευμα του Σαββάτου, 5 Μαΐου 2018. Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365, οι διωκτικές Αρχές έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα όσα κατέθεσε η 30χρονη, αλλά και ο πατέρας της, για την εκ προθέσεως πρόκληση του τροχαίου ατυχήματος στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Εξαμιλίων.

 

Παράλληλα, ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις καταγγελίες της συζύγου, αλλά και του πατέρα της, ο οποίος επιβεβαιώνει το βίαιο παρελθόν του συζύγου, με τις απειλές, αλλά και τους ξυλοδαρμούς… Για το λόγο αυτό ο 40χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι του.

 

Από τις λεπτομέρειες που μπορούν να στοιχειοθετήσουν αδικήματα σε βάρος τους 40χρονου, ώστε να είναι βάσιμη στο ακροατήριο η ποινική δίωξη του 40χρονου, από την Εισαγγελία Κορίνθου, είναι η δημόσια δήλωση της 30χρονης συζύγου του, ότι μόλις βγήκε από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της, είδε τον εν διαστάσει σύζυγό της να έχει ήδη βγει από το δικό του και ο οποίος την εξύβρισε. Ως εδώ δεν υπάρχει κατηγορία για παραπομπή, δεδομένου ότι με τον διαβόητο “Νόμο Παρασκευόπουλου” (ν. 4411/16). Όμως, αμέσως μετά η 30χρονη δήλωσε ότι «φοβήθηκα… τρελάθηκα μην έρθει κοντά μου…» και στο σημείο αυτό υπάρχει η πρόκληση τρόμου στο πλαίσιο της ενδοοικογενειακής βίας (ν. 3500/06)…

 

Συνεχίζοντας τη δημόσια αφήγησή της και στην ερώτηση αν ήταν το πρώτο κρούσμα βίας, η ίδια απάντησε πως «δεν ήταν το πρώτο κρούσμα βίας… Είχαν γίνει κι άλλα στο παρελθόν… Ακόμη και πέρυσι το καλοκαίρι που είχα πιάσει μια δουλειά για να αγοράσω ένα αυτοκίνητο, το πέρασα όλο επιθέσεις, όλο απειλές… Μέχρι που ένα απόγευμα, αφού είχα σχολάσει από τη δουλειά μου, με είχε πάρει από πίσω με το αυτοκίνητο. Όταν τον είδα τότε, μπήκα σε ένα σούπερ μάρκετ προσποιούμενη πως θέλω να ψωνίσω και κάλεσα την Αστυνομία. Μόις είδε το περιπολικό να έρχεται, εκείνος έφυγε…».

 

Γενικότερα, η γυναίκα αυτή περιέγραψε τη ζωή της ως “κόλαση”, σε τέτοιο σημείο ώστε να περπατάει στο δρόμο και να φοβάται (προφανώς κάποια επίθεση από τον σύζυγό της). Σοβαρότατο στοιχείο θεωρείται (ή τουλάχιστον πρέπει να θεωρείται) η καταγγελία της πως οι σωματικές και λεκτικές επιθέσεις που έχει δεχθεί από τον σύζυγό της ήταν όλες μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους, γεγονός το οποίο, αν συμβαίνει, είναι αρκετά σοβαρό, λόγω του τρόμου που προκαλείται στα ανήλικα…

 

Εντύπωση πάντως, προκαλεί το γεγονός πως, όταν ρωτήθηκε ποιο ήταν το συμβάν που την έκανε να πάρει την απόφαση του χωρισμού, η ίδια δεν απάντησε. Πιθανώς να οφείλεται στη σύγχυση, αλλά σίγουρα το συμβάν που έχει οδηγήσει σε μια τόσο σημαντική απόφαση, ένα θύμα θέλει πάντα να το πει για να το ακούσει ο κόσμος, αισθανόμενο ότι με τον τρόπο αυτό προφυλάσσεται και έχει μια κάποια συμπαράσταση…

 

Πάντως, τόσο οι καταγγελίες της 30χρονης, όσο και του πατέρα της, ο οποίος επιβεβαιώνει αλλεπάλληλα περιστατικά βίας και μάλιστα με μεταφορά της στο νοσοκομείο, θεωρούνται πολύ σημαντικές, αφού -εφόσον υπάρχουν- είναι πολύ εύκολο να αποδειχθούν και να εκτιμηθούν, ακόμη και αν τότε (κατά τον πραγματικό χρόνο τέλεσης), η ίδια δεν τα κατήγγειλε ως ενδοοικογενειακή βία (έμμεση απόδειξη).

 

Είναι σίγουρο πάντως, πως η όλη υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και όλα θα αποδειχθούν στα δικαστήρια και η διαδρομή θα είναι μεγάλη, δεδομένης τα βαρύτητας της πράξης και του περιστατικού, με την εσκεμμένη (εφόσον ισχύει) πρόκληση του τροχαίου ατυχήματος και μάλιστα, τόσο σοβαρού (ντελαπάρισμα αυτοκινήτων, εμπλοκή τρίτου αυτοκινήτου κλπ.).

 

Σχετικά θέματα:

Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο: «Ήθελε να τη σκοτώσει» είπε για το ατύχημα ο πατέρας της 30χρονης

 

Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο: Ανατριχιαστική περιγραφή της καταδίωξης και του τροχαίου

 

Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο: Εν διαστάσει σύζυγοι οι εμπλεκόμενοι

 

Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο: Η υπόθεση που συγκλονίζει την Κορινθία – Νέες συνταρακτικές λεπτόμερειες