«Έσπασε» τα μηχανάκια η συνέντευξη της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Πάνω από 21 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή 60 Minutes
 
 

Την υψηλότερη θεαματικότητά της τα τελευταία δέκα χρόνια πέτυχε χθες η εκπομπή 60 Minutes του αμερικανικού δικτύου CBS, στην οποία προβλήθηκε η πολυσυζητημένη συνέντευξη της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς αναφορικά με τη σχέση που υποστηρίζει ότι είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, την εκπομπή παρακολούθησαν 21,3 εκατομμύρια τηλεθεατές, που είναι ο μεγαλύτερος αριθμός τηλεθεατών για το 60 Minutes από το 2008, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα και η Μισέλ Ομπάμα είχαν παραχωρήσει την πρώτη τους συνέντευξη μετά την εκλογή του πρώτου στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ.

 

 

Βέβαια, η χθεσινή εκπομπή δεν... πλησίασε καν το ρεκόρ που είχε κάνει το 1999, όταν πάνω από 48 εκατομμύρια τηλεθεατές είχαν στηθεί μπροστά στις οθόνες τους για να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη της Μόνικα Λεβίνσκι για τη σχέση της με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

 

 

Στη συνέντευξή της, η Στόρμι Ντάνιελς υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι έλαβε το ποσό των 130.000 δολαρίων για να μη μιλήσει για το δεσμό της με τον Ντόναλντ Τραμπ, αφού ένας άγνωστος άνδρας είχε απειλήσει την ίδια και την κόρη της σε χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας.