Ετοιμάζουν καινούργιο ριάλιτι

Έχοντας διαγράψει πετυχημένη πορεία στις χώρες όπου έχει προβληθεί τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του για τη χώρα μας και μάλιστα ενώ υπήρξαν και άλλοι... μνηστήρες.

 

Αυτό που διαφοροποιεί το συγκεκριμένο ριάλιτι από άλλα αντίστοιχης θεματολογίας είναι ότι δεν υπάρχουν όρια ηλικίας ενώ οι τηλεθεατές έχουν δραστικό ρόλο στα… παντρέματα!

 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες ο ΣΚΑΪ απέκτησε τα δικαιώματα του «First Dates» και το οποίο – όπως πολύ σωστά θα συμπεράνετε από τον τίτλο του- επικεντρώνεται στα «πρώτα ραντεβού» μεταξύ διαγωνιζομένων. Έτσι το ζευγάρι γευματίζει σε ένα εστιατόριο με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν για να κρίνουν αν το ζευγάρι ταιριάζει ή θα «παντρέψει» κάποιον από αυτούς με κάποιον άλλο διαγωνιζόμενο.

 

Βέβαια επειδή ο ΣΚΑΪ έχει… προϊστορία σε «ριάλιτι σχέσεων» με το «Power Of Love» αξίζει να αναφερθεί ότι τα δύο ριάλιτι… δεν έχουν καμία σχέση, αφού το «First Dates» σε όσες χώρες έχει γυριστεί έχουν προσέξει να μην γίνει… τρασαδούρα, επικεντρώνοντας στις ιστορίες των διαγωνιζομένων. Σκοπός μάλιστα των στελεχών του ΣΚΑΪ είναι το καινούργιο τους απόκτημα να κάνει πρεμιέρα τους καλοκαιρινούς μήνες, αν βέβαια οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή δεν… παγώσουν τα σχέδια των τηλεοπτικών σταθμών.

 

melas-blogposts