Έτσι γίνεται ο καθαρισμός της Διώρυγας του Ισθμού (video)

Συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου, οι εργασίες του καθαρισμού της Διώρυγας Κορίνθου από τα χώματα και τους βράχους που έπεσαν μετά από κατολίσθηση τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου, καθώς αποκολλήθηκαν χωμάτινοι όγκοι από τμήμα της πλαγιάς και έπεσαν στη θάλασσα.

 

Ένας μεγάλος γερανός, ο "Κένταυρος", τραβάει τις πέτρες μέσα από το βυθό του καναλιού κανάλι και τις συγκεντρώνει σε πλοίο (φορτηγίδα) που είναι δεμένο δίπλα στο γερανό. Δεν έχει γίνει γνωστό πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση των εργασιών, ωστόσο βάσει της εικόνας από την πορεία των εργασιών, ο πλήρης καθαρισμός του σημείου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πολύ μέχρι τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου.

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
6 + 6 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.