Έτσι θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο Star Wars (εικόνες)

Νέες εικόνες από το πρώτο ξενοδοχείο Star Wars που ετοιμάζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα η Disney Parks.

 

 

Το Star Wars Hotel θα λειτουργεί συμπληρωματικά με το θεματικό πάρκο Galaxy's Edge που ετοιμάζεται για το 2019 στο Walt Disney World.

 

 

Το ξενοδοχείο θα μοιάζει με ένα διαστημόπλοιο των ταινιών Star Wars και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους οι επισκέπτες θα παίρνουν μέρος σε μία συναρπαστική διαδραστική περιπέτεια.

 

Όπως είχε δηλώσει στην παρουσίαση του πρότζεκτ τον Ιούλιο του 2017 στην D23 Expo ο πρόεδρος της Disney Parks and Resorts Μπομπ Τσάπεκ, «από το δευτερόλεπτο που θα φτάνετε, θα γίνεστε μέρος μιας ιστορίας Star Wars!

 

Θα γίνεστε αμέσως πολίτης του Γαλαξία και θα βιώνετε όλα όσα αυτό συνεπάγεται, συμπεριλαμβανομένης και της κατάλληλης ενδυμασίας. Μόλις απομακρυνθείτε από τη Γη, θα ανακαλύψετε ένα διαστημόπλοιο με χαρακτήρες, ιστορίες και περιπέτειες που ξεδιπλώνονται γύρω σας. Είναι 100% εμβύθιση και η ιστορία θα αγγίζει κάθε λεπτό της ημέρας σας και θα καταλήγει σε ένα μοναδικό ταξίδι για κάθε άτομο που επισκέπτεται το ξενοδοχείο».

 

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, επειδή ο επισκέπτης θα είναι σαν να έχει μπει σε μία ταινία με αρχή, μέση και τέλος, η διαμονή θα περιορίζεται υποχρεωτικά στις δύο ημέρες και όλα τα check in θα γίνονται σχεδόν ταυτόχρονα. Έτσι θα εξασφαλίζεται ότι όλοι θα έχουν την ίδια εμπειρία. 

 

 

Η διαμονή ανά άτομο θα στοιχίζει από 900 μέχρι 1.000 δολάρια για τις δύο ημέρες και θα είναι all-inclusive, με πέντε πληρωμένα γεύματα και δραστηριότητες όπως εκπαίδευση στην πλοήγηση αεροσκάφους και τη χρήση φωτόσπαθου.

 

 

Εκτός από το Disney Word της Φλόριντα, θεματικό πάρκο Galaxy's Edge χτίζεται και στη Disneyland της Καλιφόρνια, αλλά δεν θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο.

 

Πηγήreader.gr