Εξελίξεις για το Spa Λουτρακίου – 25 δημότες ζητούν τη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου!

Αίτημα για την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακιωτών κατέθεσαν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, 25 Δημότες. Μοναδικό θέμα το οποίο επικαλούνται είναι το δικαστήριο της 22ας Νοεμβρίου 2018, στο οποίο θα συζητηθεί στη διαδικασία των Ασφαλιστικών Μέτρων, το αίτημα που υπέβαλλε η Αλέξανδρος Τεχνική, της οικογένειας Βλάχου για να αναλάβει τη Διαχείριση της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε.

 

Του Γιάννη Κ. Ηλιάδη

 

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε., το οποίο ελέγχει κατά μεγάλη πλειοψηφία η Δημοτική Αρχή του Γιώργου Γκιώνη, είχε προσληφθεί το καλοκαίρι, η Αλέξανδρος Τεχνική ως… manager στη δημοτική επιχείρηση (Τουριστική), αλλά μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και υπό την πίεση της κοινής γνώμης του Λουτρακίου, η Αλέξανδρος Τεχνική παραιτήθηκε οικειοθελώς από τη θέση αυτή.

 

Στις 30 Ιουλίου 2018 όμως, λίγες δηλαδή, ημέρες αργότερα, η Αλέξανδρος Τεχνική κατέθεσε σχετικό Αίτημα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου, για τον ίδιο ακριβώς, λόγο: Να αναλάβει τη διαχείριση, από την οποία είχε παραιτηθεί!

 


Αυτό είναι το αίτημα που κατατέθηκε για τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Δείτε το αίτημα αυτούσιο όπως κατατέθηκε:

 

ΑΙΤΗΜΑ 25 ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΟΤΑ Α.Ε., ΜΕ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ, ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΕ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟ 30-7-2018 ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΑΞΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. , ΜΕ ΤΗΝ ΜΕ ΑΡ. ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝ. ΠΡΩΤ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 415/Ασφ 415/31-7-2018 , δικάσιμος της οποίας ορίστηκε η 22-11-2018 και ώρα 10.00 στο μον. Πρωτ. Κορίνθου. 

 

Όπως σας είναι γνωστό η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ,ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με τον διακριτικό τίτλο ΑΛΕΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., με έδρα τον ΄Αγιο Δημήτριο Αττικής (επί της οδού Αργυροκάστρου αρ. 17), προσπαθεί με κάθε μέσο και τρόπο να εισπράξει -όπως ισχυρίζεται- την οφειλή της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Ο.Τ,Α., αφού έχουν εκδοθεί σε βάρος της τελευταίας Διαταγές Πληρωμής και η οφειλή της ανέρχεται σε κεφάλαιο 4.198.733,88 ευρώ και γιαυτό προέβη - ανάμεσα και σε άλλες ενέργειες , όπως καταχέσεις κινητών στο Υδροθεραπευτήριο - σε ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ και συγκεκριμένα κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτ. Κορίνθου ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Η ΩΣ ΑΝΩ ΑΕ- ΟΤΑ( αρ. κατάθεσης 415/Ασφ 415/31-7-2018 , και δικάσιμος της οποίας ορίστηκε η 22-11-2018 και ώρα 10.00 στο Μον. Πρωτ. Κορίνθου.)..
 

 

Επειδή πρέπει να προστατευθεί και να διαφυλαχθεί η Δημοτική Περιουσία που έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο στην Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία και η οποία λειτουργεί για το Δημοτικό Συμφέρον και για να μπορεί να αναδειχθούν τα τουριστικά και πολιτιστικά τα αγαθά και τα τοπία του Δήμου μας και να προσφερθούν οι ανάλογες υπηρεσίες, χάριν του Δημοτικού Συμφέροντος, με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι είναι αδήριτη ανάγκη να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο , ως έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου μας, για να βρεθούν λύσεις ώστε να μην ευδοκιμήσει η αίτηση αναγκαστικής διαχείρισης της Διοίκησης της Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου μας από την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΕ. 
 

 

 

Αυτό το Αίτημα λοιπόν, συζητείται στη διαδικασία των Ασφαλιστικών Μέτρων την 22α Νοεμβρίου 2018, σε 19 ημέρες δηλαδή, από σήμερα (3 Νοεμβρίου 2018) και για το λόγο αυτό οι 25 Δημότες του Λουτρακίου ζητούν την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Άλλωστε, θα πρέπει να υπογραμμισθεί ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακιωτών είναι ταυτόχρονα και η γενική συνέλευση της δημοτικής επιχείρησης Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε.Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
5 + 0 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.