Φίλιππος Πλιάτσικας: Η σύζυγός του κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του Φιλίππου Πλιάτσικα κατέθεσε η παρουσιάστρια και επί χρόνια σύζυγός του, Νάντια Σπηλιωτοπούλου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 5 της Ευελπίδων, όπου συζητήθηκε ενώπιον της πρωτοδίκη Κυριακής Γάλλιου η υπ' αριθμόν 78026 αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε η Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

 

 

Το δημοσίευμα αναφέρει πως βγαίνοντας από το γραφείο της δικαστικής λειτουργού η ηθοποιός προσπάθησε να προσεγγίσει τον τραγουδιστή χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς εκείνος απομακρύνθηκε γρήγορα οδεύοντας προς την έξοδο χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα μαζί της. Η δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση της ενάγουσας, αλλά το επόμενο επεισόδιο της δικαστικής διαμάχης θα λάβει χώρα το φθινόπωρο στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του τραγουδιστή.

 

 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ζούσε για πολλά χρόνια με την σύζυγό του Νάντια Σπηλιωτοπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει και μια κόρη, 12 ετών σήμερα. Τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις τους, φαίνεται πως εμφανίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια τον Γενάρη του 2014, όταν δημοσιεύματα μιλούσαν για πρώτη φορά για τον γάμο τους, αναφέροντας μάλιστα πως ο τραγουδιστής είχε φύγει από το σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια. Έκτοτε, τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν με την προσωπική ζωή του Φιλίππου Πλιάτσικα.

 

 

Τη Νάντια Σπηλιωτοπούλου γνώρισε το ευρύ κοινό καλύτερα μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τη μουσική εκπομπή "Amstel Live" που παρουσίαζε πριν από κάποια χρόνια, ενώ εργαζόταν και στον ραδιοφωνικό σταθμό Freedom. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την δραματική σχολή του θεάτρου Εμπρός. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει σε παραγωγές των Φεστιβάλ Αθηνών, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας όπως και σε άλλες θεατρικές σκηνές της Αθήνας σε παραστάσεις κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.

 

 

Έχει γράψει στίχους τους οποίους ερμήνευσαν καλλιτέχνες όπως φυσικά, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, αλλά και ο Δημήτρης Μητροπάνος και οι Πυξ Λαξ. Παράλληλα έχει εργαστεί στη μουσική βιομηχανία ως παραγωγός μουσικών συναυλιών και φεστιβάλ.

 

 

ladylike.gr