Φίλιππος Θυμής: Τι απαντά για την πρόσληψη συγγενικού προσώπου υποψηφίου του Γ. Γκιώνη στη ΔΕΥΑΛ

Απάντηση στην καταγγελία της Μαρίας Πρωτοπαππά, σχετικά με την πρόσληψη υδραυλικού στη ΔΕΥΑΛ που αφορά σε συγγενικό πρόσωπο υποψηφίας που είχε στο συνδυασμό του ο Γιώργος Γκιώνης, έδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Φίλιππας Θυμής.

 

"Θα ήθελα να απαντήσω στο ερώτημα που έθεσε η κυρία Πρωτοπαππά. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, να έχω βάλει ημετέρους στη δουλειά. Η απάντηση είναι απλή. Επειδή στην υπηρεσία μας, εν μέσω καλοκαιριού τέσσερα άτομα από τους υδραυλικούς έχουν προβλήματα υγείας και επειδή υπολοιπόμαστε σε προσωπικό, αναγκαστήκαμε να κάνουμε μια πρόσληψη τουλάχιστον για να βοηθήσουμε την υπηρεσία. Επειδή αναφερθήκατε στο γεγονός ότι είναι συγγενικό πρόσωπο υποψηφίας που είχαμε στο συνδυασμό μας, έχω να σας πω ότι κάποιος από την περιοχή μας θα ήταν. Έτυχε να είναι ο συγκεκριμένος", ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Και συνέχισε πετώντας το γάντι "Λυπάμαι ειλικρινά γιατί από την δική σας οικογένεια είναι πάρα πολλά άτομα που έχουν διοριστεί στο δημόσιο και κανένας από εμάς δεν έχει βγει να πει κάτι".

 

Δείτε το video: