Γ. Γκιώνης: "Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη κυρία Πρωτοπαππά!"

17 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, κράτησε η ομιλία του δημάρχου Λουτρακίου - Περαχώρας - Γιώργου Γκιώνη στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 6 Μαρτίου. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην ομιλία του αναφέρθηκε αποκλειστικά και μόνο στην Μαρία Πρωτοπαππά. και ειδικότερα στην ομιλία της στην πρώτη της προεκλογική συγκέντρωση αλλά και στην σκληρή ανακοίνωση που δημοσίευσε με αφορμή την φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την ώρα των υπογραφών του κ. Comer για την αγορά των δύο δανείων της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Σημειώνεται μάλιστα, ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε ελάχιστα στον Ιρλανδό επιχειρηματία και τα δύο δάνεια της Τράπεζας Πειραιώς που αγόρασε, ενώ ήταν από τις σπάνιες φορές (αν όχι η πρώτη) που ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει και δεν το έκανε από τη θέση του.

 

"Άκουσα με πολύ προσοχή την ομιλία της κυρίας Πρωτοπαππά και στο τέλος αναρωτήθηκα αν πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής που ξεκινάει να διεκδικήσει το Δήμο ή αν πρόκειται για την κυρία Πρωτοπαππά που κάθεται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου από το 2002. Αναρωτήθηκα, αν είναι το ίδιο πρόσωπο που θήτευσε πρόεδρος της τότε ΟΜΗΡΟΣ, στο Πνευματικό μας κέντρο, στην πρώτη διετία του κυρίου Παύλου Παύλου, ο οποίος στη συνέχεια την τίμησε με τη θέση της αντιδημάρχου καθαριότητας στην επόμενη διετία. Αναρωτήθηκα αν είναι το ίδιο πρόσωπο που μπήκε στο δικό μας συνδυασμό το 2010, αποχωρώντας από το συνδυασμό του κυρίου Παύλου Παύλου. Και αυτό, για να προλάβω κάθε κακοπροαίρετη σκέψη, δεν το λέω ως μομφή. Ίσα ίσα, πιάνω το κουβάρι από την αρχή για να μπορέσω να καταλάβω. Αναρωτήθηκα αν είναι το ίδιο πρόσωπο που της είχα εμπιστευθεί επί 4 χρόνια, του είχα εμπιστευθεί το υπέρτατο αξίωμα της αναπληρώτριας δημάρχου. Στην πολιτική φιλοδοξία δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Υπάρχουν και κάποια όρια. Όρια στις προσβολές, στη λάσπη, στις προσωπικές επιθέσεις, στην αχαριστία, στην κακεντρέχεια και πάνω από όλα στο "ο θάνατός σου η ζωή μου". Αναρωτήθηκα λοιπόν, αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Γιατί αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, τότε γιατί καθυστέρησε 17 ολόκληρα χρόνια η κυρία Πρωτοπαππά...".

 

"Θα ήθελα να αναφερθώ και στην τελευταία ανακοίνωση της κυρίας Πρωτοπαππά. Η ανακοίνωση αυτή, ήταν από την αρχή έως το τέλος ένα ατελείωτο υβρεολόγιο προς το πρόσωπό μου. Ξέρετε ότι το πιο επικίνδυνο αλλά και το πιο ανεύθυνο πράγμα όταν μιλάει κάποιος δημόσια, είναι να μιλάει συκοφαντικά και να χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς που θίγουν ανθρώπινες υπολήψεις. Αυτό είναι πλέον ένα χαρακτηριστικό που παραπέμπει στη συμπεριφορά της κυρίας Πρωτοπαππά. Φαίνεται ότι η κυρία Πρωτοπαππά, έχασε τελείως την ψυχραιμία της, όταν έμαθε ότι πλέον υπάρχει ένας νέος επενδυτής για το Καζίνο Λουτρακίου. Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει, διαβάζοντας την ανακοίνωση - παραλήρημα που δημοσίευσε. Η προσωπική της φιλοδοξία για την καρέκλα της εξουσίας, την οδηγεί σε σαρωτικές και μίζερες συμπεριφορές. Δεν γνωρίζει ότι ένας δήμαρχος έχει τη λαϊκή εντολή από τους δημότες να λειτουργεί για όφελος του Δήμου. Δεν θα ασχοληθώ όμως περισσότερο. Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γ. Γκιώνης.