G2: Οι κυρίες που έκλεψαν την παράσταση

Αν μη τι άλλο, εκείνες έκλεψαν την παράσταση!  Μπορεί οι ισχυροί του κόσμου να έχουν συγκεντρωθεί για να συζητήσουν ακανθώδη ζητήματα, στην συνάντηση των G20 στην Οσάκα της Ιαπωνίας, όπως την εμπορική σύγκρουση μεταξύ της Ουάσινγκτον και του Πεκίνου, τις γεωπολιτικές εντάσεις γύρω από το Ιράν, τη Βόρεια Κορέα και την Τουρκία και το «παζάρι» των Βρυξελλών… οι “πρώτες κυρίες”, όμως, είναι αυτές που εντυπωσίασαν. Βέβαια έμοιαζε με διαγωνισμό μόδας!

 

Η πάντα κομψή και στιλάτη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η 66χρονη Μπριζίτ Μακρόν, και η 44χρονη Τζουλιάνα Αουάντα, πρώην μοντέλο και σύζυγος του προέδρου της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι, ξεχώρισαν στην αναμνηστική φωτογραφία που τραβήχτηκε έξω από τον βουδιστικό ναό Tofuku-jiστο Κιότο.

 

Με κίτρινο φλοράλ μάξι φόρεμα και καφέ σανδάλια η “πρώτη κυρία” της Αργεντινής εντυπωσίασε με την κομψότητά της στην πρώτη σειρά της «οικογενειακής» φωτογραφίας δίπλα στην “πρώτη κυρία” της Ισπανίας Μαρία Γκομέζ Φερνάντες και τη σύζυγο του Τούρκου προέδρου, Εμινέ Ερντογάν.

 

patris.gr