Γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια αλλά ο χορός τον έκανε να "βγάλει φτερά" (video)

Μπορεί να γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια όμως κυνήγησε το όνειρό του να ασχοληθεί με τον χορό. Ο 17χρονος Gabe Adams εξομολογείται...

 

 

Ο Gabe Adams γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια. Αυτό όμως δεν τον έκανε να παρατήσει τα όνειρά του και το πάθος του για τον χορό.

 

 

«Θυμάμαι τον εαυτό μου από 12 χρονών να προσπαθεί να αντιγράψει χορευτικές κινήσεις που έβλεπε στο διαδίκτυο. Από τότε μπορώ να πω ότι άρχισα τον χορό. Ήμουν εγώ ο χορευτής και εγώ ο… καθηγητής, κανείς δεν με βοήθησε. Το κρατούσα μυστικό από όλους… Με τον χορό έβγαλα φτερά!», δηλώνει ο 17χρονος Gabe στην κάμερα του Inside Edition.

 

 

Ο νεαρός τονίζει ότι ο λόγος που ήθελε να ασχοληθεί με την μεγάλη του αγάπη, τον χορό, ήταν για να αποδείξει σε όλους αλλά κυρίως στον εαυτό του ότι δεν είναι απλά ένα παιδί σε αναπηρικό καροτσάκι. Εργάστηκε σκληρά, χόρευε για μέρες και τελικά κατάφερε με το σπαθί του να γίνει μέλος στην χορευτική ομάδα του σχολείου του.

 

 

O Gabe εκπλήσσει τους πάντες με τις χορευτικές του φιγούρες και αποτελεί ένα παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους. «Μπορεί να είσαι ένας μικρός άνθρωπος, αλλά έχεις μεγάλη ψυχή και δύναμη!», σχολιάζει κάτω από το βίντεο χρήστης του Youtube.

 

 

Δείτε το βίντεο: