Γιάννης Ανδρέου: Το ευχαριστώ σε όσους τον στήριξαν και η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Ο Γιάννης Ανδρέου, υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας με το ΚΙΝΑΛ αποτιμά το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου και ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν δίπλα του ανεξάρτητα από την κομματική τους προτίμηση.

 

 

"Καταρχήν, το καλύτερο νέο από την εκλογική διαδικασία είναι ότι έμειναν εκτός κοινοβουλίου οι ναζί της Χρυσής Αυγής. Να ευχηθούμε και σύντομα στην φυλακή.

 

Στα καθ’ ημάς τώρα. Δώσαμε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έναν δύσκολο αγώνα, που χωρίς την εθελοντική προσφορά πολλών καλών φίλων δεν θα ήταν δυνατό να έρθει σε πέρας. Και τους ευχαριστώ. Για όσα είπαν και έκαναν για μένα.

 

Ευχαριστώ επίσης τους φίλους, που, πάρα την διαφορετική τους κομματική προτίμηση, στάθηκαν δίπλα μου, ενισχύοντας την προσπάθειά μου.

 

Δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα με εντιμότητα, ήθος και αξιοπρέπεια, μιλήσαμε με ειλικρίνεια και προσπαθήσαμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών της Κορινθίας. Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε μια διαφορετική οπτική για την πολιτική. Και τους ευχαριστώ για τα καλά λόγια, την εκτίμηση και την αγάπη που εισέπραξα. Επίσης, ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Και σκοπεύω να μην προδώσω την εμπιστοσύνη και την φιλία τους.

 

Ήταν ένα όμορφο ταξίδι που πρόσθεσε φίλους και εμπειρίες. Και νομίζω πως για αυτό άξιζε τον κόπο.

 

Συνεχίζουμε.

 

Για να αμφισβητήσουμε και να διεκδικήσουμε, να ονειρευτούμε και να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον".