Γιάννης Ζουγανέλης:«Έχω απειληθεί στο παρελθόν με θέσεις που πήρα»

Στην κάμερα της εκπομπής, «Το Πρωινό» μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον εκείνων που του έριξαν το κανάλι στο YouTube. Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε ακόμη ότι στο παρελθόν έχει δεχτεί απειλές για θέσεις που είχε πάρει, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του στενού του φίλου, Σάκη Μπουλά. Επίσης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, κάποια στιγμή, να είναι μέλος σε κριτική επιτροπή ενός παιχνιδιού.

 

 

Για το κανάλι του στο YouTube: «Είχα ένα κανάλι στο YouTube, δεν το είχα για να το εκμεταλλευτώ, απλώς εξέθετα τη δουλειά μου. Επικοινωνούσα με τον κόσμο μέσα από το κανάλι. Και ξαφνικά πάω να κάνω μία ανάρτηση και το κανάλι είναι κομμένο. Μπήκαμε στη διαδικασία να επικοινωνήσουμε μαζί τους και δεν υπάρχουν πουθενά. Θα κινηθώ νομικά, δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα χέρια, να φτιάξω νέο κανάλι. Κοπίασα για να το φτιάξω».

 

 

Για το ενδεχόμενο να το έριξαν: «Υπήρχαν καταγγελίες, αλλά δεν ήταν καταγγελίες τέτοιες που να ρίξουν το κανάλι. Δεν ήταν κάτι προσβλητικό. Το θεωρώ φίμωση, αντιδεοντολογικό και φασιστικό».

 

 

Αν έχει δεχτεί μήνυμα που να τον έχει τρομάξει: «Έχω απειληθεί στο παρελθόν με θέσεις που πήρα, κυρίως για τη φαλλοκρατία. Και μιλάνε με χυδαίο τρόπο ότι υπερασπίστηκα τις γυναίκες και μήπως εγώ έχω τίποτα μέσα γυναικείο. Κάτι γελοιότητες».

 

 

Για την απώλεια του Σάκη Μπουλά: «Περάσανε 5 χρόνια από τότε που έφυγε ο Σάκης. Πολλές φορές νιώθω ότι είναι δίπλα μου και του μιλάω. Στο γραφείο μου υπάρχει φωτογραφία του. Πάντοτε νιώθω ότι μου κλείνει το μάτι».

 

 

Αν θα πήγαινε στην κριτική επιτροπή, όπως στο Your Face Sounds Familiar: «Μου έχει προταθεί κατ’ επανάληψη να είμαι. Δε μπορώ έχω το θέατρο. Δεν αποκλείω τίποτα. Λίγο ντρέπομαι. Το Your Face Sounds Familiar είναι ωραία εκπομπή, μου αρέσει».

 

 

Για την τηλεόραση: «Συνειδητά απέχω. Είχα προτάσεις, αλλά δε μπορώ να πάω στην Κύπρο για γυρίσματα. Την αγαπώ πολύ την τηλεόραση».

 

 

newsbeast.gr