Γιώργος Βλάχος: "Η υπομονή μου τελείωσε" (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 22 Απριλίου, στο Hotel Mantas στο Λουτράκι, παραχώρησε ο εκπρόσωπος της "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ", Γιώργος Βλάχος. Ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου, ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι η στάση αναμονής που τηρούσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα τελείωσε, η υπομονή του εξαντλήθηκε και ξεκαθάρισε ότι πλέον ήρθε η ώρα των πράξεων.

 

Σημειώνεται ότι στη Συνέντευξη Τύπου, παρεβρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, ο πρόεδρος της Τουριστικής Λουτρακίου, Γιώργος Ρουμελιώτης, το μέλος της Τουριστικής, Κώστας Παντελέου, η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Πρωτοπαππά με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της, ο Γραμματέας του Δ.Σ. Θανάσης Μουζάκης με αντιπροσωπεία του συνδυασμού του Κώστα Λογοθέτη "Με τους Πολίτες Μπροστά", ο εκπρόσωπος του συνδυασμού του Δημήτρη Βασιλείου "Ώρα για Δράση", Δημήτρης Τσουκαλάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Καραπανάγος και μέλη του δημοτικού συνδυασμού "Αλλάζουμε μαζί", ο υποψήφιος δήμαρχος Πάνος Ηλιακόπουλος και πολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν "από την πηγή" για τα θέματα και τις εξελίξεις που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες τόσο στο Spa όσο και στην Τουριστική Λουτρακίου.

 

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Γιώργου Βλάχου:

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
7 + 0 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.