Γιώργος Βλάχος VS Τουριστική Λουτρακίου - Αύριο το κρίσιμο δικαστήριο

Αύριο Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 9 το πρωί θα ξεκινήσει στο Δικαστήριο Κορίνθου η εξ αναβολής συζήτηση της αίτησης της "Αλέξανδρος Τεχνική" και του μετόχου της, Γιώργου Βλάχου για να αναλάβει τη διαχείριση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "Λουτράκι Α.Ε."

 

 

Όπως ανέφερε νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου,  ο πρόεδρος της Τουριστικής Α.Ε. κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο λόγος της αναβολής της συνεδρίασης της 7ης Φεβρουαρίου 2019 ήταν ότι δεν υπήρχε γραπτή παρέμβαση της Club Hotel Α.Ε.

 

 

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης είπε πριν από λίγο: "θα προσπαθήσουμε πάλι, την τελευταία στιγμή, στο και πέντε όπως την προηγούμενη φορά να βρούμε κάποια λύση με την Αλέξανδρος Τεχνική".

 

 

Πρόσθετη παρέμβαση πολιτικής αγωγής υπέρ της Τουριστικής αναμένεται να κάνει ο Δήμος, το Καζίνο Λουτρακίου και οι Υπάλληλοι της Τουριστικής.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Φεβρουαρίου σε μια ύστατη προσπάθεια να εξευρεθεί κάποια λύση από την μεριά του Δήμου είχε προταθεί η αναβολή της συζήτησης για ένα μήνα. Χρονικό διάστημα απαραίτητο για την ολοκλήρωση της μετατροπής της Κοινοπραξίας σε Α.Ε. και κατ’ επέκταση του καθορισμού του ποσοστού επί των μισθωμάτων που θα λαμβάνει η «Αλέξανδρος Τεχνική».

 

Ο ένας μήνας πέρασε χωρίς την ολοκλήρωση της μετατροπής της Κοινοπραξίας σε Α.Ε. και έτσι η Τουριστική Α.Ε. οδηγείται και πάλι στο δικαστήριο χωρίς να έχει επιτευχθεί κάποια νέα συμφωνία.

 

Δείτε: Γιώργος Βλάχος VS Τουριστική Λουτρακίου - Η ώρα της δικαστικής κρίσης

         Έκτακτο: «Αλέξανδρος Τεχνική» VS «Λουτράκι Α.Ε.» - Διαπραγματεύσεις της τελευταίας στιγμής

          Αναβολή στην δίκη «Αλέξανδρος Τεχνική» VS «Λουτράκι Α.Ε.» - Δείτε τι συμφωνήθηκε