Γιώργος Βλάχος VS Τουριστική Λουτρακίου - Εν αναμονή της δικαστικής κρίσης

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκονται όλοι οι εμπλεκόμενοι έξω από την αίθουσα 2 του Δικαστηρίου Κορίνθου όπου θα γίνει η κρίσιμη συζήτηση της αίτησης της "Αλέξανδρος Τεχνική" και του μετόχου της, Γιώργου Βλάχου για να αναλάβει τη διαχείριση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "Λουτράκι Α.Ε.".

 

 

Η υπόθεση έχει το νούμερο 26 στο πινάκιο και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην προλάβει να εκδικαστεί η υπόθεση σήμερα λόγω ωραρίου.

 

 

Την Αλέξανδρος Τεχνική εκπροσωπεί ο Γιώργος Βλάχος, ενώ από την μεριά του Δήμου παρευρίσκονται εκτός του Δημάρχου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων  Γιώργου Γκιώνη, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Σακελαρίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σάκης Παπαθανασίου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Υπηρεσιών Δόμησης Κωνσταντίνος Παντελέου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Σωτήρης Πέρρας.

 

 

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης παρευρίσκονται ο Κώστας Λογοθέτης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Μουζάκης και ο τοπικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Κλεπετσάνης.

 

 

Παρόν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα για Δράση» Δημήτρης Βασιλείου μαζί με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ζάχο Αγγιστριώτη.

 

 

Στο χώρο βρίσκεται επίσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Πάνος Ηλιακόπουλος καθώς και  υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της ΛΑΕ, Σπύρος Νικολάου.

 

 

Φυσικά δεν λείπουν οι εργαζόμενοι του Spa.

 

 

To Loutraki365.gr παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα για ότι νεώτερο.