Γούρικο το Λουτράκι!

Παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες το Καρναβάλι Λουτρακίου. Την Κυριακή που μας πέρασε, ούσα καλεσμένη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, Oh La La, μίλησε για πρώτη φορά για τον τρόπο που ο σύντροφός της Νίκος τής έκανε πρόταση γάμου.

 

Ήταν πριν από ένα περίπου χρόνο, η Μαντώ Γαστεράτου, μιλώντας για το relationship status της, δήλωνε πως ήταν πολύ καλά και πολύ ερωτευμένη με το σύντροφό της με τον οποίο σήμερα μετράνε περίπου δύο χρόνια σχέσης. Μάλιστα είχε δηλώσει πως, γενικά, κάποια στιγμή θα ήθελε να παντρευτεί. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε.

 

Την Κυριακή που μας πέρασε, ούσα καλεσμένη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, Oh La La, η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε για πρώτη φορά για τον τρόπο που ο σύντροφός της Νίκος τής έκανε πρόταση γάμου.

 

«Μου έκανε εκείνος πρόταση γάμου στο ταξίδι που είχαμε πάει το καλοκαίρι. Και τολμώ να πω ότι η πραγματικότητα ξεπέρασε κατά πολύ τα όνειρά μου. Κάθε μέρα μαζί του είναι μοναδική. Είναι σαν όνειρο. Είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Οι κουμπάροι θα είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου και οι δυο κολλητοί του Νίκου. Θα παντρευτούμε στον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο. Σάββατο θα είναι. Δεν λέω ημερομηνίες».

 

Όσο για το ποιος είναι ο σύντροφός της δεν μας έχει δείξει ποτέ κάτι, αλλά όπως λέει δεν τον κρύβει κιόλας.

 

«Δεν κρύβω τον σύντροφό μου, αλλά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο. Δεν έχει τύχει να πάμε σε κάποια πρεμιέρα».

 

Δείτε εδώ το απόσπασμα από την εκπομπή: