Grand Slam 2018 για βελάκια: Ένα… δυσώδες σκάνδαλο συνταράσσει το άθλημα

Απρόσμενη τροπή πήρε το Grand Slam 2018, με δύο επαγγελματίες παίκτες στα «βελάκια» να αλληλοκατηγορούνται για σαμποτάζ λόγω… αερίων κατά τη διάρκεια αγώνα.

 

Ο Σκωτσέζος Άντι Άντερσον και ο Ολλανδός Ουέσλι Χαρμς κατηγορούν ο ένας τον άλλο για δυσάρεστες… οσμές, με τον δεύτερο αθλητή να ισχυρίζεται μάλιστα ότι έχασε μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης λόγω του ατυχούς περιστατικού.

 

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian», ο δύο φορές πρωταθλητής Άντερσον κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και να περάσει στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης μετά τον αγώνα, ο Χαρμςδήλωσε μπροστά στις κάμερες ότι δεν ήταν σε φόρμα επειδή κάθε φορά που αποχωρούσε ο Άντερσον από τον αγωνιστικό χώρο άφηνε πίσω του μια… έντονη και ιδιαιτέρως δυσάρεστη οσμή.

 

«Θα περάσουν δύο νύχτες μέχρι να καταφέρω να διώξω αυτή τη μυρωδιά από τα ρουθούνια μου» είπε ο Χαρμς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό RTL7L.

 

Ο Άντερσον σήκωσε το γάντι και, απάντησε ότι οι οσμές αυτές μάλλον οφείλονταν στον ίδιο τον Χαρμς.

 

«Αν το αγόρι (σ.σ. ο Άντερσον) νομίζει ότι φταίω εγώ τότε έχει 1010% άδικο. Ορκίζομαι στις ζωές των παιδιών μου ότι δεν φταίω εγώ. Κάποτε συμμετείχα σε αγώνα και με πονούσε το στομάχι μου και το παραδέχτηκα. Οπότε δεν θα έλεγα ψέματα αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο…» απάντησε ο Χαρμς.

 

Η διαμάχη μεταξύ των δύο αθλητών συνεχίστηκε, με τους Χαρμς και Άντερσον να αποκαλύπτουν… υπερβολικές λεπτομέρειες για όλα όσα αισθάνθηκαν κατά τη διάρκεια του εν λόγω αγώνα.