H Ελένη Φουρέιρα σε ρόλο εμπνευσμένο από το Casa de Papel! (vid)

Η Ελένη Φουρέιρα ζει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της. Μετά τη δεύτερη θέση που πήρε στη Eurovision το 2018 έχει γνωρίσει διεθνή απήχηση, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο ξενόγλωσσο άλμπουμ της.

 

 

Ένα χρόνο μετά τη θριαμβευτική της εμφάνιση στο διαγωνισμό και μία ημέρα, αφότου κυκλοφόρησε, από την Panik Records, το πρώτο της διεθνές EP με τίτλο «Gypsy Woman», η pop diva συμμετείχε σε ένα special interval act στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού με τίτλο «θρύλοι της Eurovision».

 

 

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη επιτυχία της τραγουδίστριας, αφού η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του Netflix Espana. Το spot είναι μία ευφάνταστη παρωδία του «La Casa De Papel».

 

 

Σύμφωνα με το σενάριο, η Betty Missiego, που εκπροσώπησε την Ισπανία στην Eurovision του 1979 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνει μία επίλεκτη ομάδα Ισπανών καλλιτεχνών που έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό με στόχο να... κλέψουν το κρυστάλλινο μικρόφωνο, το τρόπαιο που παίρνει ο νικητής και να το επιστρέψουν στη χώρα τους που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και 40 χρόνια.

 

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η μοναδική μη Ισπανίδα που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ισπανία. Η pop queen εμφανίζεται με την κωδική ονομασία «Λισαβόνα», το όνομα της πόλης στην οποία έγινε η περσινή Eurovision και φορώντας την ολόσωμη φόρμα με την οποία παρουσίασε το «Fuego» στο διαγωνισμό, κλέβοντας τις εντυπώσεις!

 

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες στις οποίες η «βασίλισσα» της pop σημειώνει τεράστια επιτυχία. Μεταξύ άλλων, το «Fuego» έγινε πλατινένιο και επί εβδομάδες ήταν no1 στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ η ίδια έχει κάνει δεκάδες live εμφανίσεις, όπως στα μοναδικά μουσικά βραβεία της χώρας και έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές.

 

 

 

ethnos.gr