H Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα

Επιστροφή στην Ελλάδα για τη Mazda μετά από μακρόχρονη απουσία. Η διανομή των οχημάτων της στη χώρα μας θα γίνεται από τον συνεργάτη της, τον Όμιλο Συγγελίδη. Μέσα στο 2019 ξεκινούν οι πωλήσεις οχημάτων. Ως εκ τούτου, μετά τα εγκαίνια ενός καταστήματος στα νότια προάστεια της Αθήνας, οι Έλληνες οδηγοί θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ άλλων τα Mazda3, Mazda MX-5 και Mazda CX-5 SUV.

 

 

Ο Ντέιβιντ Μακ Γκόνιγκλ, Regional Director της Mazda Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δήλωσε. «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την έναρξη πωλήσεων των νέων μας οχημάτων στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια λαμβάναμε συνεχώς αιτήματα από ενδιαφερόμενους καταναλωτές για να κάνουμε τα αυτοκίνητά μας ξανά διαθέσιμα στην Ελλάδα και τώρα πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Στον Όμιλο Συγγελίδη βρήκαμε έναν τοπικό συνεργάτη υψηλών προδιαγραφών, που κατανοεί το brand μας και θα διασφαλίσει μια επιτυχημένη επάνοδο σε μια αγορά, όπου η Mazda έχει μια μακρά ιστορία».

 

 

Από τη μεριά του, ο Πολυχρόνης Συγγελίδης, επικεφαλής των επιχειρήσεων Συγγελίδη σχολίασε. «Είμαστε πολύ ευτυχείς που η Mazda επέλεξε εμάς για αυτό το εγχείρημα, σε αυτή τη σημαντική στιγμή για το brand. Είμαστε βέβαιοι ότι η μακροχρόνια δέσμευσή μας στην επίτευξη μιας ηγετικής θέσης στη εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, παρέχοντας έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών και μια εμπειρία υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, θα επιτρέψουν σε μια νέα γενιά Ελλήνων να ερωτευθούν τα αυτοκίνητα της Mazda».

 

Πηγή: Mazda