Χάρης Μαρίνης: Πολιτικές σκέψεις για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στο Λουτράκι

"Η ενασχόληση μου με την πολίτικη τόσο στην κεντρική πολίτικη σκηνή όσο και στην αυτοδιοίκηση για τα τουλάχιστον τελευταία  δέκα ( 10 ) χρόνια μπορώ να  κάνω  τις δικές μου πολιτικές εκτιμήσεις  με βάση τις  έως σήμερα  παρουσιάσεις  Υποψηφίων  Δημαρχών και των συνδυασμών τους για τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων .  

 

 

Στον Δήμο μας έως και σήμερα έχουν ανακοινωθεί επίσημα  οκτώ  (8) υποψηφιότητες  όπως  1 )  του απερχομένου Δημάρχου και υποψήφιου  εκ νέου για τον Δήμο μας Γιώργου Γκιώνη  , 2) της Μαρίας Πρωτόπαπα η οποία ασχολείται με την αυτοδιοίκηση τα τελευταία 15 χρόνια  και ως Αντιδήμαρχος   3) του τέως Δήμαρχου Κώστα Λογοθέτη  , 4) Δημήτρης  Βασιλείου  , 5) Ιωάννης Καραπανάγος , 6) Πάνος Ηλιακόπουλος  7)  Χρήστος  Ασημακόπουλος  υποστηριζόμενος ( από το ΚΚΕ )  και 8) Κώστας Ζερβός  (υποστηριζόμενος από  τον  ΣΥΡΙΖΑ).

 

 

Εγώ προσωπικά  εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και ο καλύτερος  να διοικήσει τον Δήμο μας.

 

 

Ένα μήνα πριν περίπου  έκανα μια ανάρτηση – πρόβλεψη στο προσωπικό μου προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την 3/Μαρτίου  /19 όπου έλεγα τα εξής.

 

 

 (Με μεγάλο ενδιαφέρον είδαμε σήμερα το πρωί σε Blog του Λουτρακίου ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η κάθοδος αυτοδιοικητικής παράταξης στον Δήμο μας.
Από το κείμενο διαπιστώνεται η έπαρση τους δηλώνοντας ότι ο συνδυασμός τους θα είναι τόσο ισχυρός ώστε να διεκδικήσει τον Β γύρο.
Οι δηλώσεις με παραπέμπουν σε ακούσματα από συνδυασμό συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος οι οποίοι δήλωναν ότι θα πάρουν περισσότερο του 40% στο Λουτράκι.
Εάν οι εκτιμήσεις μου επαληθευτούν σήμερα γεννήθηκε μια νέα συνιστώσα της σημερινής Δημοτικής Αρχής).

 

 

Παρακολουθώντας όλες τις ομιλίες των Υποψήφιων Δημάρχων κατάλαβα πολλά σχετικά με την σκέψη του και τις προσδοκίες του κάθε ενός ξεχωριστά για τον Δήμο μας.

 

 

Κατάλαβα όμως και επιβεβαιώθηκα στην πρόβλεψη της 3ης/Μαρτίο /2019 για Δημοτική παράταξη συνιστώσα - μπαστούνι της Δημοτικής Αρχής αφού τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Ζερβό τον προλόγισε το μέλος του Σύριζα και ανιψιός του απερχόμενου Δήμαρχου Γιώργου Γκιώνη ο Άλκης Δρίτσας".

 

Χάρης Μαρίνης