Η 23χρονη κόρη του Ζάεφ... ψηφίζει και φέτος Χαλκιδική

Ο Ζόραν Ζάεφ, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, αναμείχθηκε από μικρός με την πολιτική, αλλά εξίσου μικρός αποφάσισε να κάνει και οικογένεια. Σήμερα, λοιπόν, έχει μια 23χρονη κόρη, την Αλεξάνδρα, η οποία, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. H κόρη του πρωθυπουργού των Σκοπίων αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα για τις διακοπές της και  βρίσκεται στην όμορφη Χαλκιδική. 

 

Η Αλεξάνδρα φαίνεται πως συμμερίζεται την άποψη των Θεσσαλονικιών πως «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» και επέλεξε για μία ακόμη φορά πολυτελές resort της περιοχής για να χαλαρώσει. Συχνή επισκέπτρια των παραλιών σε Κασσάνδρα και Σιθωνία, η Αλεξάνδρα Ζάγιεβα στην τελευταία της ανάρτηση μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της στο Instagram μια εικόνα της από το Πολύχρονο.

 

Η νεαρή φοιτήτρια είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των Σκοπίων με τους θαυμαστές της στο Instagram να ξεπερνούν τις 21.000. Με αναλογίες μοντέλου, η Αλεξάνδρα δίνει τροφή στους θαυμαστές της με φωτογραφίες που θα ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες του χώρου της showbiz. 

 

 

Πηγή: protothema