Η Αλέξανδρος Τεχνική πίσω από την κατάσχεση στο Spa Λουτρακίου

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του loutraki365.gr, η Αλέξανδρος Τεχνική είναι η εταιρεία, η οποία πραγματοποιεί από τις 2 το μεσημέρι και μέχρι αυτή την ώρα (17:24) την κατάσχεση στο υδροθεραπευτήριο (Spa) Λουτρακίου. Η σύγχυση προκλήθηκε από το γεγονός και μόνο ότι άλλος εργολάβος ήταν παρών στο Υδροθεραπευτήριο κατά την ώρα της κατάσχεσης, ενώ αυτή την ώρα παρακολουθεί από παρακείμενη καφετέρια, μαζί με τον κ. Βλάχο, την εξέλιξη της κατάσχεσης!

 

Την κατάσχεση υλοποιεί η Αλέξανδρος Τεχνική, του κ. Βλάχου, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι είχε προχωρήσει σε κατάσχεση και πριν από τρεις περίπου, μήνες, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε (!) μέρος των κατασχεμένων, ανέλαβε το management του Spa για λίγες ημέρες, το παρέδωσε λαμβάνοντας με την έγκριση του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ (€ 5.000) έναντι του χρέους ύψους έξι και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία απαιτεί εδώ και χρόνια από την Ανώνυμη εταιρεία του Δήμου (Τουριστική) και τώρα φαίνεται πως αποφάσισε και πάλι να ξεκινήσει τις κατασχέσεις.

 

Είναι χαρακτηριστικό πάντως, πως δυο φορτηγά βρίσκονται  έξω από το  Υδροθεραπευτήριο και σταδιακά γεμίζουν και τα δυο, ενώ κόσμος εισέρχεται και εξέρχεται του κτηρίου, ακριβώς δίπλα από τους μεταφορείς που εκτελούν τις εντολές του Δικαστικού Επιμελητή…