Η ανάρτηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για τη σύλληψη του πατέρα της

Τη Μεγάλη Δευτέρα θα περάσει και πάλι το κατώφλι του ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

 

 

Προθεσμία για τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε και ο δεύτερος ποινικολόγος, που συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να ενημερωθεί κι εκείνος για το περιεχόμενο της ογκωδέστατης δικογραφίας, η οποία τους δόθηκε σε σκληρό δίσκο.

 

 

Αναφερόμενος στο κατηγορητήριο που εμφανίζει τους δυο κατηγορούμενους να εμπλέκονται στην οργάνωση εδώ και πέντε χρόνια, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είπε, έξω από το γραφείο του ανακριτή: «Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν!»

 

 

Οι οικογένειες και οι συνεργάτες των δύο δικηγόρων, οι οποίοι κρατούνται στη ΓΑΔΑ, βρίσκονται στο πλευρό τους. Έξω από το ανακριτικό γραφείο για να συμπαρασταθούν στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο ήταν τα τρία παιδιά του, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ο γιος και η κόρη του από τον πρώτο του γάμο, αλλά και η Νατάσσα Καλογρίδη.

 

 

Ο συνήγορος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Θρ. Κονταξή είπε πως ο εντολέας του είναι σοκαρισμένος με τις εξελίξεις.

 

 

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram σχετικά με την προσαγωγή του πατέρας της.

 

 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το screenshot του τίτλου ενός θέματος που γράφτηκε στο διαδίκτυο:

 

 

«Υπερβολές στη σύλληψη Λυκουρέζου: Μόνο στρατό δεν κατέβασαν για να συλλάβουν έναν 85χρονο!» έγραφε.