Η Αντζελίνα Τζολί παντρεύεται, για 4η φορά, το καλοκαίρι -Ο μυστηριώδης άνδρας

Ποιος Μπραντ; Η Αντζελίνα Τζολί τον τελευταίο καιρό διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Αλλά δεν περνά τον χρόνο της μόνη. Τις ώρες που δεν είναι με τα παιδιά της, η ηθοποιός βγαίνει κρυφά ραντεβού και έχει ήδη μια σοβαρή σχέση.

 

«Υπάρχει ένας εκατομμυριούχος Βρετανός φιλάνθρωπος, με τον οποίο...
βγαίνει εδώ και ένα χρόνο τώρα» αποκαλύπτει ένας στενός φίλος. «Σταδιακά, η σχέση τους έγινε πραγματική αγάπη». Και τώρα είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον μυστηριώδη άνδρα:

 

 

Το περιοδικό Life & Style αποκαλύπτει αποκλειστικά πως η Αντζελίνα σχεδιάζει να παντρευτεί τον 4ο σύζυγό της αυτό το καλοκαίρι στο Λονδίνο. Έχει κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, πιέζοντας για την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαζυγίου με τον Μπραντ Πιτ και μετακομίζοντας με τα 6 παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο λίγους μήνες πριν την τελετή. «Είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον πλούσιο σύντροφό της αμέσως μόλις πέσουν οι υπογραφές για το διαζύγιό της με τον Μπραντ» λέει ο στενός φίλος. «Στην πραγματικότητα, η Άντζι είναι τόσο ερωτευμένη που αυτή ήταν που έκανε την πρόταση γάμου».

 

Η στιγμή δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Η 42χρονη Αντζελίνα έχει προγραμματίσει να είναι στην πατρίδα του αγαπημένου της από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο για τα γυρίσματα της ταινίας «Maleficent 2» και να εκπληρώσει τα καθήκοντά της ως επισκέπτρια καθηγήτρια στο London School of Economics. Αυτό θα της επιτρέψει να είναι αρκετό καιρό στην Αγγλία προκειμένου να σχεδιάσει το γάμο της. Και τα παιδιά της είναι κι αυτά ενθουσιασμένα που θα πάρουν μέρος σε όλη αυτή τη διαδικασία.

 

«Ενώ αγαπούν τον Μπραντ, στα παιδιά αρέσουν οι γάμοι και είναι απίστευτα ενθουσιασμένα που η Αντζελίνα θα παντρευτεί ξανά» λέει ο φίλου. «Θα συμμετάσχουν ενεργά στις προετοιμασίες της τελετής, με την Άντζι να ελπίζει πως θα γίνει στα τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου στο αρχοντικό που νοικιάζει η οικογένεια έξω από το Λονδίνο. Ο Παξ έχει ήδη μιλήσει με ειδικούς για το θέμα της μουσικής επένδυσης του γάμου και θα έχει την επίβλεψη της γαμήλιας τούρτας».

Και τα άλλα παιδιά όμως θα έχουν ενεργό ρόλο. «Η Αντζελίνα σκέφτεται να κάνει παράνυμφες τις Ζαχάρα και Βίβιαν και αποφάσισε πως η Σιλό θα είναι αυτή που θα την οδηγήσει στο γαμπρό» λέει η πηγή. Ο Παξ ζήτησε να μείνει στο παρασκήνιο ενώ ο Νοξ θα έχει τις βέρες και ο Μάντοξ θα είναι ο κουμπάρος. «Ο Μάντοξ θέλει να έχει έναν σημαντικό ρόλο» λέει η πηγή. «Κατά κάποιον τρόπο νιώθει πως είναι ο άντρας της οικογένειας τώρα».

 

Όσο για τον Μπραντ Πιτ; «Μάλλον δε θα είναι καλεσμένος στο γάμο, αλλά έχει πει σε φίλους του πως η Άντζι αξίζει κάθε ευτυχία ακόμη κι αν δεν είναι μαζί του. Είναι απλά ενθουσιασμένος που τελειώνει το θέμα του διαζυγίου ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του».